Çok güzel olmuş
Elinize sağlık
Merhabalar,Hayırlı olsun, yeni tasarım ve sistem.
Güzel düşünceleriniz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.
sevgilerle.
TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.
Çok güzel olmuş
Elinize sağlık
Merhabalar,Hayırlı olsun, yeni tasarım ve sistem.
Hocam, o kategori silinirse 404 Not Found ile baş ederler.Wm forumunda saçma copy/paste kategorilerden biri https://iyinet.com/forum/kategori/saglik.192/
Bu herşeyden biraz forum devri 10 sene önce kapandı artık alanında uzman forumlar sadece ayakta kalabilir.
Merhaba,Wm forumunda saçma copy/paste kategorilerden biri https://iyinet.com/forum/kategori/saglik.192/
Bu herşeyden biraz forum devri 10 sene önce kapandı artık alanında uzman forumlar sadece ayakta kalabilir.
Merhaba,Yeni girilen postlar da mı 404 için giriliyor
Hemoroid Nasıl Geçer? benim için süper faydalı bir copy/paste makale tşk ederim
Merhaba,Öncelikler eski bir yönetici olarak, foruma yeni bir soluk getirebilecek yöneticelere devredilmesi en doğru karar olmuş. Forum düzeni gayet hoş olmuş ufak dokunuşlarla dahada güzel olacağından eminim. Başarılarınızı devamını diliyorum.
Sistem henüz aktif değil deneme çalışmaları yapıyoruz ilginize teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.Sms doğrulama kodu gelmiyor.
Merhaba,Başarılar , umarım aktiflik sağlanır![]()
Merhaba,uzun zaman sonra bu sekilde baya iyi oldu gayet hızlıda umarım daha canlı olur seo araçları geri gelmeli get ile ticaret düzenlenmeli birde eskiden bir şikayet oldugunda geri dönüş sağlanmazdı ve ilgilenilmezdi bu konu da hassas olunursa daha iyi olur başarılar iyi çalışmalar
Merhaba,Vay be.. Bir zamanlar adminliğini yaptığım forum ne kadar değişmiş. Açıkçası bu değişikliği sevdim. Her ne kadar vbulletine alışsak da, yenilikleri takip etmek güzeldir. Vbulletin uzun bir süredir maalesef kendisini yenileyemedi. Xenforo'ya geçiş riskli ama bana göre güzel bir adım olmuş.
Tasarım kısmını beğendim. Ek özellikler gayet iyi. Profil alanı biraz daha özelleştirilebilir olabilir. Anasayfanın portal olmasını, 7 sene önce adminken de söylemiştim. Fakat Hasan'a bir türlü kabul ettirememiştim. Buradaysa görsün bunu![]()
Tekrar hayırlı olsun arkadaşlar. Umarım hayal ettiğiniz gibi olur her şey.
Cem abi yaşıyor musun sennnnVay be.. Bir zamanlar adminliğini yaptığım forum ne kadar değişmiş. Açıkçası bu değişikliği sevdim. Her ne kadar vbulletine alışsak da, yenilikleri takip etmek güzeldir. Vbulletin uzun bir süredir maalesef kendisini yenileyemedi. Xenforo'ya geçiş riskli ama bana göre güzel bir adım olmuş.
Tasarım kısmını beğendim. Ek özellikler gayet iyi. Profil alanı biraz daha özelleştirilebilir olabilir. Anasayfanın portal olmasını, 7 sene önce adminken de söylemiştim. Fakat Hasan'a bir türlü kabul ettirememiştim. Buradaysa görsün bunu
Tekrar hayırlı olsun arkadaşlar. Umarım hayal ettiğiniz gibi olur her şey.