• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

sohbet odaları

Duyuru İyinet Bakım Çalışması Hakkında Bilgilendirme

Nginx

Ekip Lideri
Bilgiler
Reaksiyon
90
Şube
Sakarya
104 Aydır Üye
Wm forumunda saçma copy/paste kategorilerden biri https://iyinet.com/forum/kategori/saglik.192/
Bu herşeyden biraz forum devri 10 sene önce kapandı artık alanında uzman forumlar sadece ayakta kalabilir.
Merhaba,
ilgili alanı silmemiz index kaybına yol açacaktır bunu göze alamayız özellikle girdiğimiz bu bakım sürecinde.

öneriniz için teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim.

sevgilerle.

KrmYlmz

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
1
105 Aydır Üye
Öncelikler eski bir yönetici olarak, foruma yeni bir soluk getirebilecek yöneticelere devredilmesi en doğru karar olmuş. Forum düzeni gayet hoş olmuş ufak dokunuşlarla dahada güzel olacağından eminim. Başarılarınızı devamını diliyorum.

Nginx

Ekip Lideri
Bilgiler
Reaksiyon
90
Şube
Sakarya
104 Aydır Üye
Yeni girilen postlar da mı 404 için giriliyor :)
Hemoroid Nasıl Geçer? benim için süper faydalı bir copy/paste makale tşk ederim
Merhaba,
Forum içeriğinde ki her içeriğin size hitap etmesinin bir lüzumu yok. Her içerik herkese hitap edecek diye de bir kaide yok. Burası bir platformu ve her kesime hitap etmek zorundayız.

Yorumunuz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.
sevgilerle.

Öncelikler eski bir yönetici olarak, foruma yeni bir soluk getirebilecek yöneticelere devredilmesi en doğru karar olmuş. Forum düzeni gayet hoş olmuş ufak dokunuşlarla dahada güzel olacağından eminim. Başarılarınızı devamını diliyorum.
Merhaba,
Eski bir yönetici olarak foruma tekrardan hoşgeldiniz ziyaretiniz bizi mutlu etti, ilerleyen dönemlerde de aktif olmanız dileklerimle. Yaptığımız değişiklikler doğrultusunda kullanıcı önerilerini de dikkate alarak çalışmalarımıza yön vermekteyiz.

iyi dilekleriniz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

sevgilerle.

ademalakas

Pratik Üye
Bilgiler
Reaksiyon
2
Şube
İstanbul
149 Aydır Üye
uzun zaman sonra bu sekilde baya iyi oldu gayet hızlıda umarım daha canlı olur seo araçları geri gelmeli get ile ticaret düzenlenmeli birde eskiden bir şikayet oldugunda geri dönüş sağlanmazdı ve ilgilenilmezdi bu konu da hassas olunursa daha iyi olur başarılar iyi çalışmalar

Nginx

Ekip Lideri
Bilgiler
Reaksiyon
90
Şube
Sakarya
104 Aydır Üye
uzun zaman sonra bu sekilde baya iyi oldu gayet hızlıda umarım daha canlı olur seo araçları geri gelmeli get ile ticaret düzenlenmeli birde eskiden bir şikayet oldugunda geri dönüş sağlanmazdı ve ilgilenilmezdi bu konu da hassas olunursa daha iyi olur başarılar iyi çalışmalar
Merhaba,
Eski yönetimin tutumu hakkında bilgimiz var o konuda hassasiyetimizi takınıyoruz. Ticari alanda çalışmalarımız devam ediyor yorumunuz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

Sevgilerle.

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
Bilgiler
Reaksiyon
313
174 Aydır Üye
Vay be.. Bir zamanlar adminliğini yaptığım forum ne kadar değişmiş. Açıkçası bu değişikliği sevdim. Her ne kadar vbulletine alışsak da, yenilikleri takip etmek güzeldir. Vbulletin uzun bir süredir maalesef kendisini yenileyemedi. Xenforo'ya geçiş riskli ama bana göre güzel bir adım olmuş.

Tasarım kısmını beğendim. Ek özellikler gayet iyi. Profil alanı biraz daha özelleştirilebilir olabilir. Anasayfanın portal olmasını, 7 sene önce adminken de söylemiştim. Fakat Hasan'a bir türlü kabul ettirememiştim. Buradaysa görsün bunu :)

Tekrar hayırlı olsun arkadaşlar. Umarım hayal ettiğiniz gibi olur her şey.

Nginx

Ekip Lideri
Bilgiler
Reaksiyon
90
Şube
Sakarya
104 Aydır Üye
Vay be.. Bir zamanlar adminliğini yaptığım forum ne kadar değişmiş. Açıkçası bu değişikliği sevdim. Her ne kadar vbulletine alışsak da, yenilikleri takip etmek güzeldir. Vbulletin uzun bir süredir maalesef kendisini yenileyemedi. Xenforo'ya geçiş riskli ama bana göre güzel bir adım olmuş.

Tasarım kısmını beğendim. Ek özellikler gayet iyi. Profil alanı biraz daha özelleştirilebilir olabilir. Anasayfanın portal olmasını, 7 sene önce adminken de söylemiştim. Fakat Hasan'a bir türlü kabul ettirememiştim. Buradaysa görsün bunu :)

Merhaba,
Güzel yorumunuz ve dilekleriniz için teşekkür ederim. Eski aktifliğinizin geri gelmesi temennisiyle iyi çalışmalar.

Sevgilerle.

FurkanOymak

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
9
Şube
İstanbul
105 Aydır Üye

Cem abi yaşıyor musun sennnn :)

Tüm sayfalar yüklendi.
  • Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.