• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

deneme bonusu veren siteler cratosroyalbet pubg uc smm panel smm panel

iyinet e saldirimi var?

Loi

0
Bilgiler
Reaction score
44
Şube
localhost
206 Aydır Üye
Gece baglanti bir gitti sabah oldu daha yeni girebiliyoruz, sunucu gec cevap veriyor yaziyor atak mi var acaba?

selim61

0
İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaction score
13
Şube
<?=selim61?>
212 Aydır Üye
saldırı oldugunu sanmıyorum, çünkü bağlanıyor direk kapanıyordu, saldırı halinde geç cevap verme olayları oluyor sanırım ?

iyinet

Root
Admin
Bilgiler
Reaction score
53
Şube
Sakarya
257 Aydır Üye
1 haftadir serverlarimizdan birtanesinin ikinci hard diskinde hata mesajlari aliyorduk.
Sorun buyuyup veri kaybina yol acmasin diye, bugun bu hard disk degistirildi.
Bu esnada siteye erisim saglanamadi. Sayac servarlari bu esnada kesintisiz calismaya devam etmistir.

Mickey

0
Bilgiler
Reaction score
0
Şube
izmir
208 Aydır Üye
Kim saldırırki iyinetimize :p neyse kazasız belasız işlem tamamlanmış hayırlı olsun yeni hdd.

Bilgiler
Reaction score
0
202 Aydır Üye
hoş şeyler degil bunlar saldırmasın kim saldırıyorsa.

Loi

0
Bilgiler
Reaction score
44
Şube
localhost
206 Aydır Üye
Ugrasanlar hep olacaktir.. Bizde de saldiri hic kesilmiyor, ne gectiyse ellerine bugune dek.. Daha fazla sinirlendim daha fazla inatla ayakta durdum.. Saldiranlar bize kendimizi nasil savunacagimizi ve daha saglam ayakta nasil duracagimizi ogretmekten baska bisey yapmadi.. Zarar vermeye calisirken benim icin faydali seyler yapmis oldular..

Bilgiler
Reaction score
0
230 Aydır Üye
1 haftadir serverlarimizdan birtanesinin ikinci hard diskinde hata mesajlari aliyorduk.
Sorun buyuyup veri kaybina yol acmasin diye, bugun bu hard disk degistirildi.
Bu esnada siteye erisim saglanamadi..

"2.HDD değişecek bu esnada forum şu saatler arası kapalı olacak" diye bilgilendirseydin keşke. yurtdışından herşeyi aldık ama bi şu "bilgilendirme" alışkanlığını alamadık gitti.

iyinet

Root
Admin
Bilgiler
Reaction score
53
Şube
Sakarya
257 Aydır Üye
"2.HDD değişecek bu esnada forum şu saatler arası kapalı olacak" diye bilgilendirseydin keşke. yurtdışından herşeyi aldık ama bi şu "bilgilendirme" alışkanlığını alamadık gitti.

Babam gibi konustun.

M

MasterTR

anladim haklisin bu aralar bende hardware fw alacagim da bilgi olmasi acisindan demi$tim. neyse deniyerek ogrenecez

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.