İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

iyinetadmin ve diğer google adsense kullananlara :)

B

besiktaslim

Misafir
iyinet admin dedim çünkü böyle bişey soruldu diye hatırlıyorum sorulmadıysada gitti artık :)

ya bıktım şu en hızlı koşan kuş hangisidir hiç tıklamadım heralde devekuşudur diye siz bıkmadınızmı hala yeter :mad:

reklam ayarlarınızda bi değişiklik yapın bitsin olay devamlı google'a bağlı kalın

google site içeriğinizden bişey anlamadığında hedef reklamlarınızı gösteremiyor ve böyle gökyüzü neden mavidir ateş niye kırmızıdır gibi (ayrıca kırmızımı? :D ) havadan sudan bahseden genel hizmet reklamlarını kullanıyor. Genel hizmet reklamının çıkacağını anlayıp tekrar google reklamlarına yönlenebilirmiyiz ? EVEET

Reklam ayarları bölümünden kod alırken olan bölümde
Alternatif reklam URLsi veya rengi * diye bir bölüm var burası genel hizmet reklamları çıkacağını anlatır ve istediğimiz url'ye gönderme yapmamızı sağlar

o alana ben uyduruyorum bi isim
http://www.domainadresiniz.com/googletekrar.html
yazın

BU ŞEKİLDE GOOGLEDAN BAĞIMSIZ İSTEDİĞİMİZ KELİMELERE GÖREDE SPONSOR GÖSTEREBİLİRİZ. !!-> AMA BU KURALLARA UYARMI BİLMEM

aşağıdaki kodları googletekrar.html olarak kaydedin ve sitenizde belirttiğiniz dizine atın ...

<html><head>
<!-- kodları sayfaya sıfırlıyalımki yarısı gözükmez sonra -->
<style type="text/css">
#yer{
top:0px;
left:0px;
position:absolute;
}
</style>
<title>Make The Money Free</title>
<meta name="keywords" content="GÖRÜNTÜLENMESİNİ İSTEDİĞİNİZ REKLAM İÇERİĞİ HAKKINDAKİ KEYWORD LER GOOGLE BUNLARA GÖRE YÖNLENDİRİCEK İNGİLİZCEDE OLUR" />
</head>
<body>
<div align="center" id="yer"><script type="text/javascript">

<!-- GOOGLE'DAN ALDIĞINIZ KODLAR -->

</div></body>
</html>

<!-- BELKİ BUNUDA YAPIŞTIRAN ÇIKAR :) HADİSE BUDUR İŞTE HERKEZE KOLAY GELSİN -->

B

besiktaslim

Misafir
FORUMLARDA YAZILARIMA LAF SÖYLEYEN 1 KİŞİ ÇIKTI MAİL ATMIŞ ONADA GÖNDERMEMİ YAPIYIM [SEN BUNU OKUMA ÇÜNKÜ HEP BÖYLE YAZICAM OK!] ÇOK UKALA DEMİŞ BANA YAW :D ÖYLEYİMDİR BELKİ AMA BEN BÖYLEYİM NAPIYIM SANA KIZMAK BİLE İSTEMİYORUM ZIBIDI SENİİİ :p (kim olduğunuda bilmiyorum ya neyse :D)

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Kurallara aykiridir.
Google reklamalarini icerik icermeyen sayfalara yerlestirmek TOS a aykiridir.

B

besiktaslim

Misafir
keywords girmediğinizde eski sayfa içeriğine göre yönlendirme yapıyor genel hizmet reklamları gene çıkabilir ancak 2 kez elekten geçmesi gerekir yani aynı sayfayı 2 kez analiz ediyor ve ona göre reklam çıkarıyor böyle bişey aykırı olsaydı bütün iframe kullananlar teorik olarak atımış olmaları gerekirdi.

ve bunu yazarken gene yukarda aya ayakbasan ikinci insan kimdir diyor :D

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Guzel soyluyorsun, ama kurallar sanin mantigin dogrultusunda islemiyor. TOS u dikkatlice oku, webmasterlari yanlis sekilde yonlendirmen onlarin kazanc kayiplarina neden olabilir. Butur mesajlar yazarken mesajin sorunlulugunu dusunerek yazmani tavsiye ederim.

B

besiktaslim

Misafir
ok okuyacağım ama en azından genel hizmet reklamları yerine bunu gazetenet reklamı koyulmuş güzel. bende okumaya başlıyım

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Evet coktandir niyetim vardi, sen vesile oldun. Tesekkurler.
Birde baglandigin ulkenin de sanirim onemi var, bende bos reklam az cikiyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5