B
besiktaslim
Misafir
iyinet admin dedim çünkü böyle bişey soruldu diye hatırlıyorum sorulmadıysada gitti artık
ya bıktım şu en hızlı koşan kuş hangisidir hiç tıklamadım heralde devekuşudur diye siz bıkmadınızmı hala yeter
reklam ayarlarınızda bi değişiklik yapın bitsin olay devamlı google'a bağlı kalın
google site içeriğinizden bişey anlamadığında hedef reklamlarınızı gösteremiyor ve böyle gökyüzü neden mavidir ateş niye kırmızıdır gibi (ayrıca kırmızımı? ) havadan sudan bahseden genel hizmet reklamlarını kullanıyor. Genel hizmet reklamının çıkacağını anlayıp tekrar google reklamlarına yönlenebilirmiyiz ? EVEET
Reklam ayarları bölümünden kod alırken olan bölümde
Alternatif reklam URLsi veya rengi * diye bir bölüm var burası genel hizmet reklamları çıkacağını anlatır ve istediğimiz url'ye gönderme yapmamızı sağlar
o alana ben uyduruyorum bi isim
http://www.domainadresiniz.com/googletekrar.html
yazın
BU ŞEKİLDE GOOGLEDAN BAĞIMSIZ İSTEDİĞİMİZ KELİMELERE GÖREDE SPONSOR GÖSTEREBİLİRİZ. !!-> AMA BU KURALLARA UYARMI BİLMEM
aşağıdaki kodları googletekrar.html olarak kaydedin ve sitenizde belirttiğiniz dizine atın ...
<html><head>
<!-- kodları sayfaya sıfırlıyalımki yarısı gözükmez sonra -->
<style type="text/css">
#yer{
top:0px;
left:0px;
position:absolute;
}
</style>
<title>Make The Money Free</title>
<meta name="keywords" content="GÖRÜNTÜLENMESİNİ İSTEDİĞİNİZ REKLAM İÇERİĞİ HAKKINDAKİ KEYWORD LER GOOGLE BUNLARA GÖRE YÖNLENDİRİCEK İNGİLİZCEDE OLUR" />
</head>
<body>
<div align="center" id="yer"><script type="text/javascript">
<!-- GOOGLE'DAN ALDIĞINIZ KODLAR -->
</div></body>
</html>
<!-- BELKİ BUNUDA YAPIŞTIRAN ÇIKAR HADİSE BUDUR İŞTE HERKEZE KOLAY GELSİN -->
ya bıktım şu en hızlı koşan kuş hangisidir hiç tıklamadım heralde devekuşudur diye siz bıkmadınızmı hala yeter
reklam ayarlarınızda bi değişiklik yapın bitsin olay devamlı google'a bağlı kalın
google site içeriğinizden bişey anlamadığında hedef reklamlarınızı gösteremiyor ve böyle gökyüzü neden mavidir ateş niye kırmızıdır gibi (ayrıca kırmızımı? ) havadan sudan bahseden genel hizmet reklamlarını kullanıyor. Genel hizmet reklamının çıkacağını anlayıp tekrar google reklamlarına yönlenebilirmiyiz ? EVEET
Reklam ayarları bölümünden kod alırken olan bölümde
Alternatif reklam URLsi veya rengi * diye bir bölüm var burası genel hizmet reklamları çıkacağını anlatır ve istediğimiz url'ye gönderme yapmamızı sağlar
o alana ben uyduruyorum bi isim
http://www.domainadresiniz.com/googletekrar.html
yazın
BU ŞEKİLDE GOOGLEDAN BAĞIMSIZ İSTEDİĞİMİZ KELİMELERE GÖREDE SPONSOR GÖSTEREBİLİRİZ. !!-> AMA BU KURALLARA UYARMI BİLMEM
aşağıdaki kodları googletekrar.html olarak kaydedin ve sitenizde belirttiğiniz dizine atın ...
<html><head>
<!-- kodları sayfaya sıfırlıyalımki yarısı gözükmez sonra -->
<style type="text/css">
#yer{
top:0px;
left:0px;
position:absolute;
}
</style>
<title>Make The Money Free</title>
<meta name="keywords" content="GÖRÜNTÜLENMESİNİ İSTEDİĞİNİZ REKLAM İÇERİĞİ HAKKINDAKİ KEYWORD LER GOOGLE BUNLARA GÖRE YÖNLENDİRİCEK İNGİLİZCEDE OLUR" />
</head>
<body>
<div align="center" id="yer"><script type="text/javascript">
<!-- GOOGLE'DAN ALDIĞINIZ KODLAR -->
</div></body>
</html>
<!-- BELKİ BUNUDA YAPIŞTIRAN ÇIKAR HADİSE BUDUR İŞTE HERKEZE KOLAY GELSİN -->