İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Iyinetadmin ve Elmas Günes'e

U

ulukislali

Misafir
Özellikle sizlerin, burada yazdiginiz yazilari, cok iyi düsünüp yazmaniz gerekiyor.Bunu yaptiginizdan da eminim fakat yine de bazen sizlerden beklemedigim aciklamalar okuyorum. Elmas Günes'in bugünkü Google'a click yapalim demesi, sonradan hatasini farketse de burada sorumlu bir kisi olarak büyük bir hataydi.
Iyinet admin'ininde google'dan daha cok para kazanabilme cabalarini görmemek mümkün degil. Forum bir anda ingilizceye cevrildi ki söyle bir baktigimda forumu türkceye cevirmek icin haziran ayinda büyük bir calisma baslatmisiniz. Bir Türk forumunda, basliklarin ingilizce olmasini ben hic sevmedim.
Ingilizce reklam almak istiyorsaniz, bazi arkadaslarin yaptigi gibi buradaki hitlerinzden faydalanarak ingilizce bir site acmak belki daha dogru bir yol olabilir.
Biraz sabirli olmak, buradakilere dogru yol göstermek, baslangicta aza kanaat etmek ve dürüstlükten ayrilmamakla, google ile uzun süreli calisma imkanimiz olabilir. Ama hemen köseyi dönelim mantigi olursa, bu sevda cok kisa sürebilir.
Iyi geceler herkese

B

besiktaslim

Misafir
yok hayır tek konuda haklı oda site ingilizceye çevrilmemeliydi...
elmasgunes zaten söyledi karşı olduğunu istese silerdi mesajı kimsede bişey diyemezdi.
adminde haklı aslında parakazanıcak adam tabi :)

ama sitedekileri zora sokmadan yapmalı
gerçi basit ingilizce herkez çözer ama nolursa olsun
zaten hala tepedeki reklamlar aynı güneş kaçderece vs. reklamı arada bi olsun be herkez benm gibi tıklıyorsa zaten baya bişey olur

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar forum değil ingilizceye çevrilen, sadece başlıklar; o daTürkçenin yanına açıklama olarak yazılmış.

bence sorun yok..

saygılar...

B

besiktaslim

Misafir
Thread
Reason for Editing:
Edit Post

admin söyledi bugun ingilizceye cevirdik başlıklardan sonra yani ama belki geçici bişerdir gelsinde söylr

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ulukislali' Alıntı:
Özellikle sizlerin, burada yazdiginiz yazilari, cok iyi düsünüp yazmaniz gerekiyor.Bunu yaptiginizdan da eminim fakat yine de bazen sizlerden beklemedigim aciklamalar okuyorum. Elmas Günes'in bugünkü Google'a click yapalim demesi, sonradan hatasini farketse de burada sorumlu bir kisi olarak büyük bir hataydi.
Ben hatamı farkkettim (biraz geç de olsa) ve kendi önerime karşı çıkmaya başladım. Tekrar özür dilerim.

besiktaslim'in dediği gibi, istesem kendi mesajımı ve bana karşı yazılan yazıları silebilirdim, fakat bunun adil olacağını düşünmüyorum. Yapılan bir yanlıştan ne kadar çabuk dönersen kârdır.

Aynı başlık altında da belirttim, fakat yine belirteyim, google'yi kandırmak yerine ondan yararlanmalıyız.

Forumun ingilizceleştirilmesi konusunda yetkili olan iyinetadmin yanıt verecektir.

Hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
ulukislali' Alıntı:
Iyinet admin'ininde google'dan daha cok para kazanabilme cabalarini görmemek mümkün degil. Forum bir anda ingilizceye cevrildi ki söyle bir baktigimda forumu türkceye cevirmek icin haziran ayinda büyük bir calisma baslatmisiniz. Bir Türk forumunda, basliklarin ingilizce olmasini ben hic sevmedim.
Ingilizce reklam almak istiyorsaniz, bazi arkadaslarin yaptigi gibi buradaki hitlerinzden faydalanarak ingilizce bir site acmak belki daha dogru bir yol olabilir.
Biraz sabirli olmak, buradakilere dogru yol göstermek, baslangicta aza kanaat etmek ve dürüstlükten ayrilmamakla, google ile uzun süreli calisma imkanimiz olabilir. Ama hemen köseyi dönelim mantigi olursa, bu sevda cok kisa sürebilir.
Iyi geceler herkese
Ulukislali,yasal yontemler kullanildikca para kazanmak istemenin kotu bir sey oldugunu sanmiyorum.

Arastirma ve deneme google adsensde de en onemli etken. Bunu google bile soyluyor, deneyin diyor, renkleri degistirin diyor. Dile onem verin diyor.

Bende bugun dili ingilizceye cevirerek bir deneme yaptigimi belirttim. Bende dilin ingilizce kalmasi taraftari degilim. Bu gecici bir sure icin yapilmis bir degisiklik.

Ulukislali, bizler de insaniz, bizi kendinden farkli biri gibi dusunme.

Buraya yazarken mesajlarimizi dusunerek yazdigimizi da bilmeni isterim.
Hata da yapabiliriz, duzeltmesini de biliriz.
Mesajlarda bir sorun oldugunda moderator arkadaslar hemen birbirimizi uyariyoruz ve tartisiyoruz.

Aslinda sizlerin goremedigi sadece admin ve moderatorle acik bir forum var burada, ve hersey orada enine boyuna demokratik bir sekilde tartisiliyor.

Google Adsense Turkiyeye acilmadan oncesinden kullaniyorum Google i ingilizce icerikli sitemde ve aza kanaat getirmenin yanlis oldugu kanisindayim. Biraz arastirma ve deneme yanilma ile daha iyi sonuclara varildigi sabittir. Bunda kesinlikle bir sakinca yoktur. Ama kandirma ve hile ile kose donmek kesinlikle daha once de dedigim gibi bindiginiz dali kesmek anlamina gelir.

Bugun, genel topluma hitap eden ve icerik tasiyan siteler icin adsense bizlere en iyi maddi destegi saglayan kaynak olmustur. Bizim yapacagimiz en akillica is bu kaynaga destek olmak ve reklamlarin en verimli sekilde gosterilmesini saglamaktir ki hem reklam veren, hem araci, hemde reklam yayinlayan mutlu olsun.

Bu iş meşru (legitimate) sekilde yapilirsa bu sevada daha coook uzun surer.

M

malatyasporlu

Misafir
[/QUOTE]Aslında tartışmanın boyutu geniş ama şurda belirtmeliyim ki forum ingilizce kalırsa çok üye ziyanına uğrayacağı bilmiyorum belki siz az çok ingilizce biliyorsunuzsur fakat bilmeneyenler(mesela ben) bayağı bi yabancı hissedecek kendini...ben ilk geldiğimde(kesinlikle ciddiyim) yanlış bi forumamı geldim? diye sordum sonra logodan çözdüm o logoda olmasa çıkacaktım....artık bu google sevdası ne zaman bitecek? bi geldi düzenimiz bozuldu :(

U

ulukislali

Misafir
Tesekkürler yanitlariniz icin.
Gönül ister tabiiki, bu sevdanin cooooook uzun sürmesini.
Herkese basarilar
.................................. www.berin.de

S

sarısın_x

Misafir
yardım

arkadaslar iy gunler.bu siteye ilk giriyorum ve uye olmak istedim..bu sitenin ozellikleri,amcını bana biri anlatabilirse cok memnun olurum..ayrıca benim aradıgım ingilizce kose yazıları..bana bu konudada yardımcı olabilecek kimseler varda simdiden tesekkur ediyorum... :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5