İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Java OKEY Oyunu [MyNet'de kullanmakta.]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

ALY

Misafir
Demo adresi: [ Şuan yok en kısa zamanda vereceğim ]
İstenen minimum fiyat: 2000ytl
Kategori, yazılımın içeriği nedir: Java Okey Oyunu
Bu satışta herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: YOK

Satıcının eklemek istediği notlar: SADECE 2 KİŞİYE SATILACAKTIR. Bu oyunun aynısını MyNet'de kullanmaktadır. Türkçe Dil dosyası ile birlikte vermekteyiz.

İlgilenenler: [email protected] [MSN/MAIL]

Konuyu dağıtmak için lütfen mesaj yazmayalım..

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
ALY' Alıntı:
Bu satışta herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: YOK
Mynete yazan firmamasınız ? marezde bu adla çok oyun geziniyor,Size marezci demiyorum yanlış anlamayın..
Bu tür scriptler belli clientler üzerinde çalışmakta ve o servere entegre edilmektedir.Çalışan bir demoyu sunmanızı rica edebilirmiyim ? Mynet ' in yazılımı bildiğim kadarıyla lisanslı bir yazılım.Güvenlik uyarısından bunu anlayabiliyoruz.. Sizde telif yok dediğiniz için bu soruları sorma gereksinimi hissettim.

A

ALY

Misafir
script kesinlikle demo değildir. Server ve Client'ları mevcuttur ve bu fiyatın içindedir. mynet'de kullanmakta diyerek kastetmek istediğim bu oyun onun aynısı..

İlgilenen tüm arkadaşlardan bir kez daha özür diliyorum scriptin test adresini en kısa zamanda belirteceğim. Normal planlamalarımızda dün akşam yayına verilmesi gerekmekteydi ama ortağımın manevisel olarak yaşadığı bazı sorunlar nedeniyle kendisi gelmeden satışı başlatmak istemiyorum. 1 2 gün içinde test adresi hazırlanıp tekrar satışa devam edilecektir. Tolerans göstermenizi rica ediyor ilgiden dolayı teşekkür ediyorum..

ryden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
şirketmisiniz ? lisans kime ait ? istenildiğinde gerekli belgeleri gösterebilirmisiniz ?

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Demo adresi benden çok merak eden varmıdır acaba?
Ayrıca eminim ki arada bi kaç kişi (benim gibi) bu durumu mynet oyunların yapımcısına bildirecektir.
Sonra da (sorun yoksa) gelip teklifini yapıcaktır.

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Mynet te kullanıyor kelimesi yanlış ! Lütfen yanlış kelimeler kullanıp insanları yanııltmıyan rant sağlamak için.

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
1) demo adresi
2) lisans ile ilgili acik sekilde bir aciklama
3) Turkce dil dosyasi var ise ingilizce (ya da baska bir dilde) olarak dagitilan bir yazilim mi? Eger oyleyse satis ya da dagitim hakki sizde mi? Orjinal adresi ve adi.

En kisa surede bekliyorum...

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ya bu oyunlar piyasada şu anda sanırım editleme olucak :)

Mask

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu oyunlar piyasada derken neyi kastettiniz?

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
yani mynet in kullandıgını birisi çekmiş ...

Mask

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ok teşekkür ederim. o zaman bu script asla yasal degildir

BrokenPromises

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence bu arkadaşta bu appletler yok! Sırf görüntü olsun diye yazmış.. Eğer ciddi olsaydı, burdaki kişilerin çalışan düzgün bir demo görmeden asla script,applet..vs almayacağını bilirdi!

cınaroğlu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşa lafım yokta bu aralar wm forumlarında ne kadar çok okey oyunu satan çıktı farkındamısınız? Eskiden millet arardı yoktu şimdide hertaraf kaynıyor budamı mareze düştü yoksa :)

GoTcHA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yaw hemen karar vermeyelim derim marez falan die ama satan türk insanı olunca insan 2 kere düşünüyor... bekleyelim bakalım ne çıkacak...

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bencede bekleyelim bakalım günahını almayalım :)

manglerman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bencede yasal değildir. bendede var bi tane mynetin kullandığı okey diye indirdim isteyenler pm atsın yollayabilirim. :D

kaçakçılığında böylesi görülmedi.

işime yaramıyo sadece duruyo şu anda masaüstünde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5