İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

javascripti php ye gömebilirmisiniz?

T

tech

Misafir
elimdeki javascriptlerin , php kodu içinden gelmesi gerek. yani bir javascript var, fakat bunun değişkenleri alarak, ekrana gitmesini isitiyorum.
Bu javascript leri, parametre alsın diye,basit bir php nin içine gömebilirmisiniz?bu js sayfada değilde, başka serverda, değikenleri ile php kodunun içinden gelecek.
src=abc.js değilde, src=abc.php olacak
ne yapması gerektiğini söylerim, ben size js yi gönderiririm.
veya istanbul levent te büromuza gelebilirsiniz.email atarsanız konuşuruz.
[email protected]

karaduman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tam olarak anlayamadım ama javascript olarak çagırmakla, normal browserdan çagırmak arasında bi fark yok.
mesela;

<script src='script.php?adi=kara&soyadi=duman'></script>

seklindeki bi kodla
<script>
var adi='kara';
var soyadi='duman';
document.write(adi+soyadi);
//falan filan
</script>

seklinde bi kod elde edersin.
keske kodu buraya yazsaydın. ona göre cozum uretirdik.

T

tech

Misafir
zaten biz de dediğin gibi yapıyoruz
örneğin , bir dhtml vs menü gibi , bir scriptin js yi, php den src=abc.php olarak alıyorsun da, banner gösterirken bir js çağırıyoruz, bu js hem istediğim dhtml yi açacak, hemd e sistemin içindeki default, sayaç parametreleri var onları çağıracak.
bana email atarsan,ben sana çağırılması gereken ve ek olarak da şu anda çalışan bir js yi gönderirim, sen js yi uyarlarsın.bir bakarsın önce, sonra konuşuruz.

teşekkürler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.