İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Karayip Korsanları Ölü Adamın Sandığı Tavsiyedir Mutlaka Seyredin...

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Uzun zamandır beklediğim bir filmdi aylar öncesinden dedikodusunu almıştım çekildiğine dair ama nedir senaryosu nasıldır ilki gibi tutulacakmı derken çıktı geldi sonunda... 14 temmuz yani ilk çıktığı gün seyretmek isterdim fakat mesai saatleri dolayısıyla seyredemedim ve kısmet bugüneymiş filmi AFM Beyoğlu Fitaş sinemalarında seyrettim 20:30 seansı 5 nolu salondaydı salon biraz ufaktı ama değdi diyebilirim.. Harika bir film Mutlaka ama Mutlaka seyredilmeli.. Sinema bölümünde bir başlık var çoğunuz görmüştürsünüz diye nerde o eski yapıtlar başlığı... O konuya yanıt olarak bu filmi gösterebilirim.. Heyecan Korku Ve bol kahkaha Daha başka birşey söylemeye gerek yok.. Bi arkadaş tavsiyesidir zevkler ve renkler tartışılmazmış ama bence bu filme gitmelisiniz ve sinemada seyretmelisiniz... ;)

film hakkında bilgi almak isterseniz buraya tıklayın...

Unutmam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende izledim bugün afm fitaş salon 1 de 14:50 seansında aynen katılıyorum söylediklerinize daha çok komiklik vardı süper bir film olmuş gerçekten 3.bölümüde bitmek üzereymiş galiba inşallah hemen yayına sokarlar.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Unutmam' Alıntı:
bende izledim bugün afm fitaş salon 1 de 14:50 seansında aynen katılıyorum söylediklerinize daha çok komiklik vardı süper bir film olmuş gerçekten 3.bölümüde bitmek üzereymiş galiba inşallah hemen yayına sokarlar.

bak ona değinmeyi unutmuşum :) serinin üçüncü filmini dört gözle bekliyorum tahminimce o biraz daha korkunç olacak

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ilk günü gittik filme gece 12 matinası olucağı için takmadık tabiki.. nasılsa boş olur diye.. herzzaman boş olan sinema tıklım tıklımdı... orjinal halinde sadece en ön vardı... türkçe dublaja girdik... "hadi lan" "allahaısmarladık" gibi cümleleri duydugumu hatırlamak bile istemiyorum :( bi ddaha gidicem sanırım...

aLcadraz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende cumartesi beyoğlu afm de izledim gerçekten müthişti, saatten dolayı Türkçe dublajlı olana giricektik sonradan vazgeçtik orjinaline girdik:) iyiki de öyle yapmışız.

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ben iki izlemedim ama biri izlediğimde o kadar çok etkilenmemiştim.Yaw bana gerilim filmiyle komedi karışınca garip geliyor .

SaintOne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Valla çok reklam yaptılar bakalım güzel olacak mı ? İlkini defalarca kez izledim çok mükemmeldi..

hakanizm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bu filmin 1. bölümünü izlemeyenler ikinci bölümü kesinlikle izlemesinler :)

Bizim burada sinemada halen x-men gösteriliyor. Korsanar gelmedi.. Gelir gelmez gidicem.

TheFF

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ilk filmi izlemedim, tabi bazı ksımları anlamıyo insan :D özellikle sonundaki adam kim hiç bi fikrim yok...

SaintOne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende biraz önce filmi izledim geldim üçüncüsü için açık kapı bırakmışlar sanırım 3 de jack sparov u kurtaracaklar..

voodoo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zevkler ve renkler işte burda ortaya çıkıyor , bence bu film acayip sıkıcı bir filmdir tavsiye etmem , edemem. Beli de yaşlandım artık geyik filmlere gelemiyorum.

M

millionkurt

Misafir
1. si süperdi
2. si 5 para etmez.. Aşırı geyik saçma ve efektler kötü hazırlanmış.. Genede izlemenizi öneririm. Merak edeceğinize 3-5 ytl ye kıyın diyorum :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5