İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kazaa ve İmesh

A

Anonymous

Misafir
arkadaşlar bu iki programı açtığım zaman bilgisayarım acayip bi şekilde yavaşlıyor ve mouse bile zor hareket ediyor eğer netteysem bağlantı kopuyor değilsem de dediğim gibi mouse bile zor hareket ediyor bunun nedeni ne olabilir yardımcı olanlara şimdiden teşekkür...

A

Anonymous

Misafir
virus gibi.eğer ikisindede aynı şeyi yapıyorsa viruslu olabilir senin bil. başka programlarda yapıomu. bi taramadan geçir nolur nolmaz

A

Anonymous

Misafir
hayır anlatamadım sadece bu iki program açıldığı zaman yapıyor ve virüsde yok pc de.. başka öneriler ???

A

Anonymous

Misafir
birincisi: normal kazaa'da reklam icerikleri var..imesh'i bilemiyorum cünkü kullanmiyorum. kazaalite diye bi program var icinde ne reklam nede spyware var.hem daha hizli.

ikincisi maximum download ve upload sayisini asagi al. benim önerim egerki yavas bir baglantin varsa D:1 u:1 hizli bir baglantiya sahipsen D: 4-5 U: 2-3 egerki baglantin 512/128 den daha hizliysa kafana göre takil =)

ayrica arka planda calisan diger programlarida kapamayi ihmal etme.office autostart real player winamp agent gibi ise yaramayan autostart baglantilarini sil bana göre.
kolay gelsin

A

Anonymous

Misafir
Bende de bu sorun oluyor. Bence programlardan kaynaklanıyor.. 2 - 3 saniyelik bir şey olduğu için dert etmeye gerk yok bence...

A

Anonymous

Misafir
2-3 saniye değil arkadaşım ta ki programı kapatana kadar tabi eğer pc kitlenmeden veya bağlantın kopmadan başarabilirsen.... :))

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5