İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kelimelerin Pasif Olması ??

cybim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar bu adwords olayına yeni girdik..200 tane felan kelime ekledik 150 tanesi felan pasif duruma düştü.Pasif kelimelere bakıyorum sitede var ve google indexinde gözüküyor.

Bu pasifliğin nedeni nedir?

Şimdiden teşeükkürler.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pasif demek, tıklama başına verdiğin ücretin, google'un istediği ücretten az olması. tıklama başına verdiğin parayı arttırırsan kelimeler aktif olacaktır.

cybim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
saol dostum tahmin ettiğim çıktı malesef. Kelimeleri aktif yapmak için tık başı 3 ile 5 milyon arası istiyor. :)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
https://adwords.google.com/select/Login4 burda sağ taraftan gmail hesabınızla giriş yapıp standart hesap diyip devam edip ülke seçip istediğiniz kelimeleri girip devama basıp alttaki tahmini para gibi bişi var ona basarsanız tahmini olarak o kelimelere günlük nekdar vemeniz gerektiğini görürsünüz :)biraz uzun ama belki birilerin işine yarar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5