Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkdaşlarlar bir siteden bişi satın alıcam türkiye kartlarını kabul etmio kredi kartı geçerli sadece para atabilcegim ve yurtdışı kart numarası veren firma gibi bişiler varmı bana yardımcı olun kafayı kırcam
1.ncisi paypalı kullanabilirsin Account'dan transfer şeklinde Yurt dışındaki sitelerin hiç birinin kart kabul etmedigini görmedim. ancak kartın internete kapalıysa mejbur kabul etmez onuda banka decline olarak gösterir. bankanla görüş sonra www.paypal.com veya www.monerbookers.com la transfer yapabilirsin. kolaygelsin.
bak dostum sistemi anlatayım, 5 dolar mı ne veriyorsun başta sana sanal bir kredi kartı numarası veriyorlar, bununla alışveriş yapabiliyorsun, içine ne kadar yüklersen o kadar hakkın oluyor.
1.ncisi paypalı kullanabilirsin Account'dan transfer şeklinde Yurt dışındaki sitelerin hiç birinin kart kabul etmedigini görmedim. ancak kartın internete kapalıysa mejbur kabul etmez onuda banka decline olarak gösterir. bankanla görüş sonra www.paypal.com veya www.monerbookers.com la transfer yapabilirsin. kolaygelsin.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5