İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

kullanıcı grupları

AycanB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
kullanıcı grupları çok renkli herşey biribine karışık turuncu olan mavi olan açık renk olan felan ne ney belli değil

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Renksiz ve banlanmış gibi olanlar - Hiç mesajı olmayanlar yada banlılar.
Gri (Genç Üye) - 99 Mesaja kadar
Açık Mavi (MEMBER - ÜYE) 100 Mesaj +

Benim şimdiye kadar geldiğim kademe en azından bu kadar. Karışık değil aslında ya basit...

Sanırım 500 + Mesajdan sonra Koyu Mavi oluyor.
Ve sanırım 1000+ Mesajdan sonra Sarı oluyor.

Modlarda pembe.
İyinetinkide pembeye yakın gibi açık bir renk, o rengin tam olarak Türkçe'sini bilmiyorum.

Kırmızı zaten benim gördüğüm 2 kişi var TrDownload ve visitistanbul onlarda zaten bugünlük yarınlık anladığım kadarıyla biri pintilikten ölecek biri ona takılırken... Ha bu sebeblerden olmasa bile yaşları kemale ermiş:D

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim. Forumda en çok atışmalarını izleyip zevk alarak güldüğüm iki kişidir ikiside. Visit hergün bugün neler olduğunu yazar özel günlerde bak onları takip etmen tavsiyemdir. Trdownload'ta ona trojan yedirtsen bile yanlışlıkla asla sana kızmaz ve hemen yardım eder:)

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Kırmızı zaten benim gördüğüm 2 kişi var TrDownload ve visitistanbul onlarda zaten bugünlük yarınlık anladığım kadarıyla biri pintilikten ölecek biri ona takılırken... Ha bu sebeblerden olmasa bile yaşları kemale ermiş

:D Öldürdün beni şimdiden hahaha

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ha bak iyi insan lafın üzerine gelir. İşte kırmızılardan biri geldi. Şuanda görmediğin 2 renk kaldı. Birincisi koyu mavi. İkinciside iyinet. Konuda benim olduğumu gören koyu mavi nickli biride gelip yazar şimdi merak etme.
Sonra da biz konuyu iyice dağıtınca iyinet gelir ve konuyu kilitler böylece onunlada tanışmış olursun:D

Bu arada visitistanbul şaka bi yana Allah uzun ömürler versin tabiki ya=)
Hatta uzun ömürler versin tam anlamıyla bir güzel dilek olarak sayılmaz. Doya doya her anından zevk alacağın, sağlıklı bir ömür versin.

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Ha bak iyi insan lafın üzerine gelir. İşte kırmızılardan biri geldi. Şuanda görmediğin 2 renk kaldı. Birincisi koyu mavi. İkinciside iyinet. Konuda benim olduğumu gören koyu mavi nickli biride gelip yazar şimdi merak etme.
Sonra da biz konuyu iyice dağıtınca iyinet gelir ve konuyu kilitler böylece onunlada tanışmış olursun:D

Bu arada visitistanbul şaka bi yana Allah uzun ömürler versin tabiki ya=)
Hatta uzun ömürler versin tam anlamıyla bir güzel dilek olarak sayılmaz. Doya doya her anından zevk alacağın, sağlıklı bir ömür versin.

İyi dileklerin için Allah cc Razı olsun kardeşim teşekkürler.. Cümlemize inşallah..

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
iyinet pembe olmamak için turuncu kullanıyor :)

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar benimde merak ettiğim bir konu var.
Şimdi benim kısa kısa yazdığım daha doğrusu karaladığım diyelim birkaç blog tarzı yazım var. Blog işi sanırım biraz zor forumdan anladığım kadarıyla.

İyinet'tede blog olduğunu fark ettim az önce. Bu ne bloğudur kullanım amacı nedir ve ne tür içerikler eklenmelidir?

Sadece webmaster özel konularmı yoksa hayata dair mi?

Aklıma gelmişken onuda bir danışayım. Yeni konu açmadım şimdi boşuna kirlilik olmasına gerek yok.

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ellerine sağlık. Anlatım içinde teşekkürler. Sessizliğin çok şey anlatması böyle birşey:)
O zaman benimde bloğumu takip edin bundan sonra;)

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
benim rengim de visitinkinden, beni beğenmiyormusun

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
boşver onu, benim çapım daha geniş beni daha önceden görmen lazımdı şimdi isyankar olacam görünmeyecek kadar küçük bir bedenim de yok püf.

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim gözümden kaçmış inanın=)
Aktiflikten kaynaklanıyor sanırım ya=D
Biliyorsanız, şöyle Joomla hakkında baştan sona birkaç makale yazsanız sanırım sizin konularınızdan çıkmam:)

Edit: Damar yolunu açarken fazla mı girdim ne yaptım:D

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
joomla sistemi hakkında herhangi bir bilgim yok ama farklı alanlarda aşırı derecede bilgiliyim :) biraz açmak gerekirse sizin yani 112cilerin dilinde üroloji diye tabir edilen bölümün alt kategorilerine ilişkin web siteleriyle alakalıyım genelde : )
ama yinede yakında elimdeki güzel şeyleri paylaşmayı deneyecem ozaman aktif olarak görürsünüz.

bir gırgır yapalım dedik 4-5 post kastık mesaj sayımız yükseldi, sebeb olan herkese thanklerimi gönderiyorum :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.