İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

lütfen dikkat ve lütfen yardım

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
bana ait olan msn bazı adi şahıslar tarafından heklenmiş. şifremi geri almak için yapabileceğim bir yol bilen varmı acaba. heklenen msn mailim :[email protected]
hacleyen cibiliyetsiz kendine desperado diyen bir herif maili [email protected] galiba.

lütfen yardımm....

WhiteKey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
soruyu doğru cevaplaman lazım :)
benimde başıma gelmişti bi ara kendi sayfalarımdan heklenen mailime 10000 tane mail gönderdim + her açılan sayfadan mail atıyordum bi müddet sonra mail otomatik düştü uğraşamadı galiba.

E

erotika

Misafir
[email protected] bunu tanıyorum sanırım engelliler listemde var ama kac yıl önce ne icin gorustum bilemiyorum gecmisini silmnişim herhalde.

gecmis olsun,soruyu dogru cvp laman lazım..

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yardımcı olmak istiyorsanız bence teknik konularda yardımcı olmak yerine değişik stratejiler geliştirin ve tr.st'ye pm atın.. o işi yapan arkadaş muhtemelen forumuda okuyordur..

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
hangi soru secret question ise değiştirmiş onu... şimdi hotmaile mesaj atıyorum destek için.

Z

zeynelkoc

Misafir
hotmail support a mail atıp gerekli yazışmaları yaparsanız mailinizi geri alabilirsiniz

bunun için daha once kullandığınız ip numarasıyla mail attığınız ip numarası karşılaştırılır

xxx.xxx.xxx.92 xxx.xxx.xxx.21 bu tip bi eşleşme bulurlarsa maili size geri verirler ama bunun için baya uğraşmanız gerekebilir..

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zeynelkoc' Alıntı:
hotmail support a mail atıp gerekli yazışmaları yaparsanız mailinizi geri alabilirsiniz

bunun için daha once kullandığınız ip numarasıyla mail attığınız ip numarası karşılaştırılır

xxx.xxx.xxx.92 xxx.xxx.xxx.21 bu tip bi eşleşme bulurlarsa maili size geri verirler ama bunun için baya uğraşmanız gerekebilir..

gerçekten çok zor mailin böyle dönmesi ama çözüm sunan bir mail hazırlarsan sanırım sonuca ulaşacaktır.. (umarım..)

E

erotika

Misafir
Kredi Kartı bilgilerini vererek de alabiliyorsun ancak tam bilmiyorum bu olayı :(

Z

zeynelkoc

Misafir
dediğiniz olay sadece ücretli hesap alanlarda gerçekleşiyor

1gb lık mail alanı alanlar
hotmail.com.tr alan adı alanlar gibi..

darXis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sana bağlandıgın ip aralıklarını ve şu anda listendeki 10 kişinin emialini soracaklar geri alman cok basit. hotmail supporta başvur.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
msn mailim ücretsiz olduğu için ödeme bilgilerini veremiyorum. az önce microsoft Türkiyeyi aradım ve yapmam gerekenleri öğrendim. dediklere yere bir mail atıım. 48 saat içinde bir kanıt istenecek benden. onu kanıtlarsam mailimi 24 saat içinde geri alabiliyormuşum. 2. aşama olarak onaydan sonra o şahsın IP sini tespit ettirip üşenmeden hiç bir masraftan kaçınmadan yerini tespit ettirmeye karar verdim. sonundada ne olacağını artık siz tahmin edin....

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu desperdu mudur nedir kimdir bilen varmi? Milletin isi gucu yokmu anlayamadim ben. Nekadar basibozuk insan var yaw. Bence onun kimligini bulup burda yazalim herkes tanisin. Tam bilmiyorum ama Ip lerden filan bulunur herhalde, bu forumuda takiliyordur bence.

Tr.se de o hesabi onemli islerinde kullaniyormuydun? Yani domainlerinde, ne bileyim ordaki burdaki hesaplarinda. Bence sen onlarida takip et. Bu desperado inegi sen o hesabi geri alana kadar baska isleride karisitrabilir.

E

erotika

Misafir
zeynel arkadaşım kredi kartı olayıo normalde de oluyordu çünkü bazı lamerler hotmailimi kitlemek için fazla attempt yaparken hotmail girişe izin vermeyince orada alma seçeneklerinden biri olarak gözüküyordu.

ama işin aslını tam olarak bilmiyorum dediğim gibi.

Neyse hayırlısı

mp3arsivi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
.--------------------------------------------------------------------.
| Session Start: 30 Aralık 2004 Perşembe |
| Participants: |
| (L) eMRe ([email protected]) |
| hekeD _By_DeseradO_ ([email protected]) |
.--------------------------------------------------------------------.
[21:16:40] hekeD _By_D: slm
[21:16:41] hekeD _By_D: nbr
[21:16:53] hekeD _By_D: aloo
[21:16:56] hekeD _By_D: ordamisin
[21:19:08] (L) eMRe: evet
[21:19:10] (L) eMRe: burdayım
[21:29:22] hekeD _By_DeseradO_, web kamerası gönderiliyor
uygulamasını başlatma davetini iptal etti.

:(( geçmiş olsun umarım geri alabilirsiniz... benimlede konuşmaya calışmıştı yukarda sonra cıktı...

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
adminden ve diğer kullanıcılardan özür dileyerek bir ricada bulunmak istiyorum. o şahsa online gördüğünüz zaman bir zahmet annesinin ve bacısının hatırını sorarmısınız. attığım mail işleme konmuş hotmail ekibi tarafından bekliycez . Allah'a şükür o adres sadece msn içindi.

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tr.st' Alıntı:
adminden ve diğer kullanıcılardan özür dileyerek bir ricada bulunmak istiyorum. o şahsa online gördüğünüz zaman bir zahmet annesinin ve bacısının hatırını sorarmısınız. attığım mail işleme konmuş hotmail ekibi tarafından bekliycez . Allah'a şükür o adres sadece msn içindi.

sana attım pm'de okudun sende arkadaşla diyaloğumu :)
hatrı gayet iyiymiş, misafirliğe bekliyorlarmış seni :)

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konuyla alakasız olacak ama bir paranoya başladı içimde acaba kim yaptı forumdanmı diye :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.