İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Maxtr.net e dikkat edin..

T

tanerkunter

Misafir
Arkadaslar sunuda söylemek isterim ki maxtr.net toplistine üye olan siteler sirtlarindan para kazandiriyorlar,webmasterlerin sitelerine koyduklari maxtr.net sayac kodlu banner belli araliklarla top search ün sayfasini ful sayfa olarak aciyor.Bu gibi sitelere kanmayin.

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşım nereden çıkartıyosun anlayamadım.
tam attın ben maxtr.net in webmasteriyim.

ya bu forumlar beni delirtecek gerçekten önüne gelen atıyo kafasına göre niye sırtından para kazanalım.

ha büyük ihtimalle absürt site sahibisin ve siteni ekleyemediğin için sinirleniyosun.

ama ayıp yaptığın şey.
çamur at izi kalır diye bir mantıkla internetin içine ettiniz iyice...

allaha havale ediyorum seni.....

yine de saygılar...

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bir sapıkla karşı karşıyayız.

http://forum.iyi.net/viewtopic.php?t=16256&postdays=0&postorder=asc&start=15

yukarıdaki konu akreptoplist ile ilgili taner in attığı mesaja benim cevabımın olduğu post tur.

arkadaş buradaki kuyruk acısı nedeniyle gece gündüz araştırmış benim toplistin adresine ulaşmış maxtr.net
daha sonra yine gece gündüz uğraşıp atacak bir yalan bulmuş toplist reklam açıyomuş para kazanılıyomuş.

arkadaşım uzaa...
bu forumdakilerin en safı senden daha uyanıktır emin ol..
amerikadaki salak amerikalılarla karıştırma biz türküz.
herşey mübah demi abicim.
bunu amerikalı arkadaşlarından mı öğrendin?

senin bir siten falan var mı bi söyle bakalım. yazdığın mesajlardan herhangi birini ispatlayabiliyor musun. kim olduğun belli değil senin. su üstüne yazı yazıyosun. boşuna yorma kendini de bizi de .

insan ol, insan

ADAM OL.....

saygılar, (forumda senden geri kalan üyelere)

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
yaw taner
http://forum.iyi.net/viewtopic.php?t=16256&postdays=0&postorder=asc&start=15 adresinde ki 7 mart tarihli yazında kendini banladığını ilan ediyodun nooldu biz de sevinmiştik forumdaki bir halİT ten (kurtlar vadisini izleyenler bilir) kurtulacağız diye. "Bir daha da ne etliye nede sütlüye karisirim" diyen de sendin bir den U dönüş hemen laf atmaya başladın. madem bi şey diyorsun delikanlı ol lafının eri ol ki seni bi şey sanalım ve gerektiği zamanda sana saygı gösterebilelim. araştır kanıtın warsa konuş yoksa SUS!

saydin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kim o hitr.net diyen ulan ne zaman gördün popupu ispatlayamayacaksan yazma.

180 üye var bunlar salakm1 anlam1yomu sitesinde popup olduunuda hala devam ediyor. yok benim toplisttede popup falan.

ayr1ca maxtrye girilmiyor bandwidth hatas1 veriyor.

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hitr.net sitesinin MaxTR.net üyeliği site kodunu anasayfa yerinde bir frame içerisinde göstermesi nedeniyle iptal edilmiştir.

http://www.hitr.net/toplist.htm

Ayrıca bu url deki aşağıdaki kodu da anlayamadım, birisi açıklarsa memnun olurum:

<script src="http://www.webger.com/s/popup.php?keywords=[place a keyword here]&username=s_aydin"></script></head>

Ancak, eğer sitenizi iyi.net ya da zirve100.com gibi bilinen toplistlere ekleyebiliyorsanız biz de seve seve tekrar listemize alabiliriz.

Saygılar...

J

JacKaL_

Misafir
yanluş hatırlamıyorsam
tıklamadığın halde tıklaömış gibi gosteren kod çook eskiden bende kullanmıştım oyle bir kod ama uyelim iptal edilip 100 doalrım gidince uraşmadım bir daha :D

saydin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
maxtr frame içerisine kod koyan bir sürü site var bunun nedeni yeni topliste ekleyeceğim zaman bütün sayfalara tek tek koymamaktır. ayrıca kendi sitemde popup açarak para kazanmak suçmu. o kod bir sponsorun sayfama koymamı söylediği koddur.

lütfen burada karalama amaçlı yazılar yazmayın. olayla alakam yokken sitemin adının burada geçmesi çok saçma bence.

ayrıca demişsinki siteni zirve100 yada iyinete ekle :))))))))))) bu lafada gülünür. yani sen onlara üye olmayanları üye olarak kabul etmiyormusun? o zaman çok zor senin işin :))))))))

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5