Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mod reWrite da Türkçe karakter sorunu? nasıl çözülür
eksiklik yok ama yazalım
v bulletinda mesela konu baslıgı "konu başlığı" şeklinde olsun bu rewrite a sokunca soyle sekilleniyor adres "konu_batlygy" ş ler t ye ı lar y ye donuor.
acaba ayar htaccess e mi lazım yoksa kullanılan SEO eklentisinemi ? yada ne yapmak gerekiyor
hm şu mesele. hayır htaccess ile ilgili değil. seo eklentisindeki php kodları ile ilgili. vb kullanmadım ama bu replace olayından. yani kodlardan replace edilen yerleri bulacaksınız. kodu yollarsanız yaparım size
hm şu mesele. hayır htaccess ile ilgili değil. seo eklentisindeki php kodları ile ilgili. vb kullanmadım ama bu replace olayından. yani kodlardan replace edilen yerleri bulacaksınız. kodu yollarsanız yaparım size
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5