İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Monitörümü değiştirmeme gerek var mı?

W

webkolik

Misafir
Bende şu bombeli bir monitör var. Bunun yerine Flat monitör alsam bi şey farkeder mi görüntü açısından. Lcd düşünmüyorum çünkü oyunlarda kötü oluyormuş.

Değiştiriyim mi değiştirmeyim mi ?

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gerçi LCD düşünmüyorum diyorsun ama
arkadaşım eğer oyun gibi grafik ağırlıklı programlar çalıştırmayacaksan LCD düşün derim.
ben kendim CRT monitörden LCD ye geçtim gayet rahat (göz sağlığı açısından)

W

webkolik

Misafir
TRinsanRehberi' Alıntı:
Gerçi LCD düşünmüyorum diyorsun ama
arkadaşım eğer oyun gibi grafik ağırlıklı programlar çalıştırmayacaksan LCD düşün derim.
ben kendim CRT monitörden LCD ye geçtim gayet rahat (göz sağlığı açısından)

Oyunlarda gölgelenme oluşuyormuş bide çözünürlük değişince ekran görütüsü çok kötü oluyor

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
webkolik' Alıntı:
Oyunlarda gölgelenme oluşuyormuş bide çözünürlük değişince ekran görütüsü çok kötü oluyor
Oyun oynayacaksan CRT, oynamayacaksan LCD alabilirsin.
CRT monitörde radyasyon oranı yüksekken, LCD monitörde bu oran sıfırdır.
Göz sağlığı açısından bakacak olursanda, her ikiside göz sağlığı açısından aslında zararlı.Bende Samsung 710v Lcd monitör var ve bir süre sonra ışık yansımasından dolayı gözlerimde ağrı yapmaya başladı.Kensington ekran koruyucu alarak bu sorunu giderdim.http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryID=81073&ProductID=BS13611 Lcd alırsan, bunu da muhakkak al.Kutudan çıkan ürün röntgen filmi gibi bir şey ama göz sağlığı açısından çok yararlı!

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende Bombeli ekran kullanıyordum FLAT aldım rahat ettim. Bombeliyle çok farkı var kullanımı daha güzel, gözleri daha az yoruyor. LCD almayacaksan FLAT almanı tavsiye ederim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5