İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mp3 Scripti alacağım - PHP

G

guajira

Misafir
Arkadaşlar php bir mp3 scripti arıyorum. Verebileceğim miktar 150 YTL. Script ve fiyat önerilerinizi bekliyorum. ayrıca scriptin demosunu görebileceğim bir adreste yazarsanız sevinirim.

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dostum bu fiyata varmi ki acaba? 2 kati kadar artirim yaparsan yazmis oldugum var, istermisin bilmem

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
elmasgunes ın scripti galıba o her yerede dağıtılıo ama yasakladı bı ara elmas gunes

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kardes tam bir mp3 portal
linkler gizli filan süpe.
Php nuke linkler acık oldugu icin linklerim bütün forumlarda dolaşıyor banwitim 5 günde 60 gb olmus yazık ya

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Dizayndan cok anlamiyorum. Sadece programlama kismini soyledigin fiyata 150 YTL'ye en yazabilirim. Hazir birsey yok elimde o yuzde demo gosteremem, istege gore en bastan olusturacagim cunku. Dizayn icin de header, footer ayari yapabilirim, istedigin html codunu girebilirsin basina sonuna.

G

guajira

Misafir
hazır da olan varsa daha iyi lacak. ilgine teşekkürler.

M

murme

Misafir
kötü bi script bence arkadaşlar para vermeyin deymez ben böyle şeylerin para ile alınmasına karşıyım hotscripts.com dan buna benzer birşey bulunur ayrica istiyen varsa bu scripti en fazla 2günde bu arkadaşların çeyrek fiyatına hazırlıyabilriim

Editor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
guzel bir domain aldım xxxxxmp3.net diye sıra geldi optimize ve bölümleri oluşturmak mp3 scripti ise netten bulup modifiye edecegim.arkadaşların scriptlerine baktım normal ama özellik eklenebilrdi diye düşünüyorum.yinede tşk ederim.

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
murme' Alıntı:
kötü bi script bence arkadaşlar para vermeyin deymez ben böyle şeylerin para ile alınmasına karşıyım hotscripts.com dan buna benzer birşey bulunur ayrica istiyen varsa bu scripti en fazla 2günde bu arkadaşların çeyrek fiyatına hazırlıyabilriim
Süren basladi. 2 gün icinde hazirla ve utandir herkesi. bende ceyrek fiyatini paypaline gondereyim. Ben ciddiyim. Sende yazmaya basla.

Animsama 1 : Haricten gazel okumak
Animsama 2 : Davulun sesi uzaktan hos gelmek.

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Port35 altinda ufak demosunu gosterde herkes inansin. http://www.mavibilgisayar.com/katalog/ 'dakini de ben yaptim derse biri sana ayip olur.
Sen yazdiysan en az bir dosyasi vardir :)
Cunku su mesut olsun turkyurdu.org olsun yaptiklari seyin demosunu "kendi hostlarinda" gosteriyor. Ben hala ciddiyim. Onlarin ceyregi fiyata, onlara benzer mp3 scriptini bekliyorum. Alisveris sitesindeki gibi session takibidir, ssl dir ugrastiracak seyler yok. 3 saat gecmis. 45 saat kaldi. paypalde paran hazir. Kullanacagimdan degil. Mp3 script arayan bir arkadasa veririm. Ama bir laf ettin. sana ispat imkani sunuyorum.:)
Iyi calismalar.

M

murme

Misafir
kanıtlarım tabiki zaten dikkat ettiysen yonteici kısmınıda söledim nasil tahmin edebilirim scripti ben yapmasam dicem simdi diceksin ne var onu bilmekte falan demoyuda 1-2 gün icinde koyarım merak etme

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
1-2 gun kendini mesgul etme üstadim. Halk suan sunulanlarin ceyregi fiyatina onlara benzer yapacagin scripti bekliyor. Onu bitirde, demosunada bakariz. Feyz almak icin sebepler coktur.

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
murme' Alıntı:
ya arkadaşım sana bişi mi kanıtlıcam

www.domino.com.tr
www.domino.com.tr/yonetici

sana hazirladigim alişveriş sitesi scriptini göstereyim tamamen 0dan 6ayda hazırlandı

6 ay :D yuru be 6 ayda neler yapılır neler :D ama senin gibi haricten gazel okumucam sen buyuksun ama noldu 2 gunde hazırlayacagın script hala bişi yok bende alıcaktım :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5