İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Msn'ler Çökmüşş :)

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
olan-oldu-msn-coktu-561843.Jpeg

İnternet kullanıcıları arasında yaygın olarak kullanılan Windows Live Messenger programını açan kullanıcılar listelerinde kimseyi göremeyince şaşırdı. Listeler ya eksik ya da kimse görünmüyor. Çoğu zaman çevrimiçi görünen kişiler aslında çevrimdışı, çevrimdışı olanlar ise çevrimiçi durumda. Çevrimdışı görünme sorununun yurtdısında da yaşantığı belirtiliyor. Konuyla ilgili Microsoft cephesinden henüz bir açıklama yapılmadı.

Kaynak

T

trgy

Misafir
Ben de içimden diyorum millet herhalde bu saatte hala uyuyor. :D

devrim bir cümle oldu :p

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
Bu sorunu bir kaç hafta önce yaşadım. Belkide 100 e yakın adam silinmiş meğer. Bense uzun süredir girmediğim için engellediler diye düşünüyordum :)
İyide oldu tonla gereksiz adam vardı zart diyince soru zurt diyince cevap istiyorlardı. Şimdi ne güzel tertemiz :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5