İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

mssql + asp hakkında yardım lazım.

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eski access dosyamı mssql e çevirdim fakat çalıştıramıyorum ne yaptımsa birşeyler eksik olmalı. bana yardımcı olacak pm atabilirse sevinirim. bende o kişiye bilgim dahilinde elimden geldiğince yardım edeceğim.

Hit ve google hakkında her türlü bilgimi paylaşabilirim çözüme ulaşırsam bu konuda. hit sıkıntısı çeken arkadaşlara özel çözümlerim var.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eski access bağlantı dosyanı buraya yazar mısın? Ayrıca aldığın hata koduda yardımcı olur.

sitemedya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
access'den mssql'e geçişte bazı "tip dönüşümü" yapılması gereken alanlar olabiliyor. kodda bazı değişiklikler yapılması gerekebilir veya asp içinde db connection satırında hata olabilir.
aldığın "hata kodu" ve "hata mesajı"nı buraya yazarsan yardımcı oluruz...

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
işte sorun orada hata almıyorum fakat kodlar gözükmüyor. msn den bizzat ilgilenebilecek arkadaş lazım. hata kodu olsa belki bende çözebilirdim.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Güvenlikten dolayı hata mesajlarını gizlemiştir mssql için. Plesk ya da başka bir kontrol panelin varsa Log lardan okuyabilirsin hata mesajını.

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben şuanda kendi bilgisayarımda iss de deniyorum. henüz webe atmadım. mssql server 2000 yüklü iss ile çalıştırıyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5