mssql + asp hakkında yardım lazım.

0
Onaylı Üye
Üye
eski access dosyamı mssql e çevirdim fakat çalıştıramıyorum ne yaptımsa birşeyler eksik olmalı. bana yardımcı olacak pm atabilirse sevinirim. bende o kişiye bilgim dahilinde elimden geldiğince yardım edeceğim.

Hit ve google hakkında her türlü bilgimi paylaşabilirim çözüme ulaşırsam bu konuda. hit sıkıntısı çeken arkadaşlara özel çözümlerim var.

0
Onaylı Üye
Üye
Eski access bağlantı dosyanı buraya yazar mısın? Ayrıca aldığın hata koduda yardımcı olur.

0
Onaylı Üye
Üye
access'den mssql'e geçişte bazı "tip dönüşümü" yapılması gereken alanlar olabiliyor. kodda bazı değişiklikler yapılması gerekebilir veya asp içinde db connection satırında hata olabilir.
aldığın "hata kodu" ve "hata mesajı"nı buraya yazarsan yardımcı oluruz...

0
Onaylı Üye
Üye
işte sorun orada hata almıyorum fakat kodlar gözükmüyor. msn den bizzat ilgilenebilecek arkadaş lazım. hata kodu olsa belki bende çözebilirdim.

0
Onaylı Üye
Üye
Güvenlikten dolayı hata mesajlarını gizlemiştir mssql için. Plesk ya da başka bir kontrol panelin varsa Log lardan okuyabilirsin hata mesajını.

0
Onaylı Üye
Üye
ben şuanda kendi bilgisayarımda iss de deniyorum. henüz webe atmadım. mssql server 2000 yüklü iss ile çalıştırıyorum.

Geri