http://www.kurdistan-post.com/
artık pkk sitelerinede el atmış ilk önce el atması gerekirken şimdi atmış..
artık pkk sitelerinede el atmış ilk önce el atması gerekirken şimdi atmış..
CyberTurk' Alıntı:Yukarıdaki site ve kapatılan siteler Kürt sitesi değildir. Bölücü yayın yapan PKK siteleridir. Bunları savunmak bölücülüktür, bölücülere hiçbir zaman bu ülkede yer olmamıştır olmayacaktır.
Mustafa Kemal'in "Ne Mutlu Türküm Diyene" sözünü içine sindiremeyen varsa pılını pırtısını toplasın bu ülkeyi terk etsin.
Unutmayınki bu ülkede nüfus cüzdanı taşıyan herkes "Türk" vatandaşıdır. Anayasaca belirli olan bölünmez bütünlük ilkesini kabul eder. Etnik yapısı Kürt, Çerkez, Ermeni, Rum..vs olması ayrı bir konudur. Vatandaşlık ve etnik kökeni birbirine karıştırmayın. Kürt kökenli vatandaşları suçlayan küçük gören yok. Ama bir site "Türk Bayrağını yakma Kampanyası" düzenliyor ve sizde buna "bunda suç unsuru ne varki" diyorsanız işlenen suça ortak oluyorsunuz demektir.
BU SITEYE ERISIM MAHKEME KARARI ILE
ENGELLENMISTIR
Turgut ÖZAL' ı tanıyormusun?bir kürt cumhur baskani olsa ne yapcan sen kürtsün die cumhurbaskani olmami diyceksin adama defol gitmi diyceksin bu ulkeden? bole bir anlayısmı var.
iyide kapatmak bir caremi biz nasil kendi haberlerimizi kendi dilimizi örflerimizi adetlerimizi sitelerimize atiyorsak onlarda kendi dillerini haberlerini muziklerini yayınlıorlar bunda suc unsuru nedir? turkiyede sadece herkes turk olcak die herkes musluman olcak die bir yasami var. devlet sizin kadar demek akilli değil kürt dil ve eğitim okulu aciyor herkesin ana dilinde eğitim saglanmasini sağlior. yasaklamalar hep kişilere cazip gelip daha büyük sorunlar yasatir. herkes sonucta insan a sitesi b sitesi c sitesi olsa ne olcak ? sanalin artık siyasetini yapar olduk. bir kürt cumhur baskani olsa ne yapcan sen kürtsün die cumhurbaskani olmami diyceksin adama defol gitmi diyceksin bu ulkeden? bole bir anlayısmı var. kapatmak yıkmak eşkiyalarin işidir biz eşkiyamıyız ? bu düşüncelerde oldugumuz için yillardir bu iki halk hep bole karsi karsiya gelmiştir. hepimiz aynı yerde yemek yiyiorsak hepimiz gercek hayatta hergun yanyana selamlasip birbirimizi kiz verip aliyorsak eskiden almanyada bir nazi ırkı vardi tek kendi ırkını savunurdu bizimde suan nazimi olunmamiz beklenilior ? bizden baskalarini firinlara atip yakalimmi bir kişinin yaptiği hata tum halka suan neden mal edilior? bu tur düşünceler bizi hep geriye götürür gelişmemize asla faydali olmaz benim düşüncem budur. ben sadece herkesin önce insan olmasindan yanayım kişi hangi görüşü hangi dini hangi mezhebi hangi dini yaşarsa inanirsa inansin o kişinin içinden gelen özgürlük anlayısıdır. o yuzden bu konularda daha ciddi bir sekilde düşünüp ole konusalim.