İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

MYSQL sadece 1 veri girebiliyorum

THR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Tamam sorun çözüldü! Ama paylaşım için yazıyım.

Akşama kadar arayıp bulamadığım hata tabloları geçirken auto_increamnet midir o özlliği geçirmemişim. Yani hepsinin id si 0 olarak geçiyor.

Buda bana tecrübe oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkürler

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Çok açık belirtmemişsin sorununu mysql db yi yazabilirsin mesela ve php kodunu.
Sorunun nedeni primary key olabilir.Table da auto increment bi id alanı var mı?

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
yeni başlık açmadan burdan sorsam sorun olmaz herhalde. benim de id auto_increment ve de primary. ne hikmetse id 127ye geldi mi veri gir girebilirsen! mümkünatı yok! 127den ileri gitmiyo yahu. deliricem fıttırıyorum. var mı bunun sebebibi bilen çözümünü bilen arkadaşlar?

Y

ysf

Misafir
pembekedi' Alıntı:
yeni başlık açmadan burdan sorsam sorun olmaz herhalde. benim de id auto_increment ve de primary. ne hikmetse id 127ye geldi mi veri gir girebilirsen! mümkünatı yok! 127den ileri gitmiyo yahu. deliricem fıttırıyorum. var mı bunun sebebibi bilen çözümünü bilen ?

tablo acarken veri tipi ve boyut yazdiginiz alanlar boyuta sinir koydunuzmu ? tablo yapisini gorebilirsek daha iyi olur diye dusunuyorum.

S

sitemerkezi.net

Misafir
pembekedi' Alıntı:
yeni başlık açmadan burdan sorsam sorun olmaz herhalde. benim de id auto_increment ve de primary. ne hikmetse id 127ye geldi mi veri gir girebilirsen! mümkünatı yok! 127den ileri gitmiyo yahu. deliricem fıttırıyorum. var mı bunun sebebibi bilen çözümünü bilen ?

mysql_query("ALTER TABLE `tablom` CHANGE `id` `id` INT( 11 ) NOT lisanssız AUTO_INCREMENT");

tablo isminin "tablom" olduğunu varsaydım.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
pembekedi' Alıntı:

Bunun nedeni id kolonunun tipinin tinyint olmasi.
sitemerkezi.net in kodu, tinyint alani int e cevirmeni saglayacaktir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5