- Reaction score
- 0
Arkadaşlar biraz evvelde yazdım ancak soruma yanıt veren arkadaşlar tasarım için cevap vermişler ben size şunu sormak istiyorum, ben arkadaşlık ve evlilik üzerine 2 adet site tasarlatmak istiyorum, ANKARA'DA kurumsal firma 2bin tl istiyorsa freelancer olarak başka bir ildeki TASARIMCI arkadaş 500 tl istiyor arada büyük bir uçurum var, SORUM ŞU; ben hiç tanımadığım yada forumlardan tanıştığım birisine NASIL GÜVENEBİLİRİM, beni DOLANDIRMAYA KALKABİLİR Mİ? nelere dikkat etmem lazım BU KONUDA DENEYİMLİ ARKADAŞLARDAN yardım istiyorum, herkese İYİ ÇALIŞMALAR, ben tasarım işinden biraz anlıyorum ancak kodlamadan anlamam bunu da baştan size belirtiyim. CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM
Arkadaşlar ilginiz için tşk ederim ödemede problem yok zaten önden adam paranın hepsini istemiyor referanslarıda var teli var bende adını soyadını biliyorum en azından benim esas sorum benim hesabıma yatacak paralara erişim sağlayabilir mi? mesala paypala ödeme olacak banka hesabıma yönlendirme olacak, buralarda bir üçkağıt olabilir mi?
Arkadaşlar ilginiz için tşk ederim ödemede problem yok zaten önden adam paranın hepsini istemiyor referanslarıda var teli var bende adını soyadını biliyorum en azından benim esas sorum benim hesabıma yatacak paralara erişim sağlayabilir mi? mesala paypala ödeme olacak banka hesabıma yönlendirme olacak, buralarda bir üçkağıt olabilir mi?