TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.
değerli dostlar forumun bu hali gerçekten kötü acaba sebebi nedeni nedir girişler azaldı insanlar neden uzaklaştı wmaraci ve r10 aldı başını gidiyor bu forum neden daha az tercih ediliyor ne yapılabilinir sizce?
Kapanmaz inşallah, eskiden hatırlıyorum da r10 dan sonra iyinet geliyordu sonrada webmastersitesi forumu, güzel günlerdi.Yönetim herhangi bir geliştirme yapmama kararı aldı. Bekçi olarak ben kaldım uygunsuz konuları silip, spam üyelikleri engelliyorum.
önce kendi forumuna baksandeğerli dostlar forumun bu hali gerçekten kötü acaba sebebi nedeni nedir girişler azaldı insanlar neden uzaklaştı wmaraci ve r10 aldı başını gidiyor bu forum neden daha az tercih ediliyor ne yapılabilinir sizce?
Ne varmış kendi formumuzda acaba?önce kendi forumuna baksan![]()
yönetim ve kararlilikdeğerli dostlar forumun bu hali gerçekten kötü acaba sebebi nedeni nedir girişler azaldı insanlar neden uzaklaştı wmaraci ve r10 aldı başını gidiyor bu forum neden daha az tercih ediliyor ne yapılabilinir sizce?
ne yokkiNe varmış kendi formumuzda acaba?
Moderatör olmak istiyorum kimseden ses gelmiyor. Burayı iyi yerlere getireceğime adım gibi eminim ama. Elim kolum bağlı. Moderatör değilim.Yönetim herhangi bir geliştirme yapmama kararı aldı. Bekçi olarak ben kaldım uygunsuz konuları silip, spam üyelikleri engelliyorum.
Arkadaşlarla bı görüşüp dönmek istiyorum.Moderatör olmak istiyorum kimseden ses gelmiyor. Burayı iyi yerlere getireceğime adım gibi eminim ama. Elim kolum bağlı. Moderatör değilim.
iyinet.com Daha önce takip ettiğim topluluk sitesi ve şuan tesadüfen girdim. Eski günlerinde ki, hareketliliğinden çok uzaklaşmış olarak gördüm ve gerçekten üzüldüm. Burası nın yeniden görkemli hale gelebilmesi için "iyinet.com üyelerinden detaylı bilgiler ve öneriler alınabilir." Xenforo alt yapısı olması sebebiyle planlı şekilde bir ekip çalışması yapılarak, Diğer webmaster topluluk sitelerinden daha farklı hizmetler sağlanabilir. Bu konu hakkında kapsamlı şekilde tartışmak ve projeli çalışmalar yapılabilir.değerli dostlar forumun bu hali gerçekten kötü acaba sebebi nedeni nedir girişler azaldı insanlar neden uzaklaştı wmaraci ve r10 aldı başını gidiyor bu forum neden daha az tercih ediliyor ne yapılabilinir sizce?
Her zaman buradayım. Birçok değişiklik yapılmalı. Öncelikle tüm üyelere mail ile çağrı yapılabilir. En azından harekete geçildiğini görürler.Forumla alakalı geniş kapsamlı bir değişiklik söz konusu olabilir yönetim bazında ve webmaster araçlarıyla alakalı vs. bizimle çalışmak emek vermek isteyen arkadaşlar bana özel mesajla ulaşıp hangi konuda destek verebilir bunu öğrenmek istiyorum yeni bir oluşumla tekrar canlandırmak niyetindeyiz.
eski günlerine zamanla döndürmek için elimizden geleni yapacağızHer zaman buradayım. Birçok değişiklik yapılmalı. Öncelikle tüm üyelere mail ile çağrı yapılabilir. En azından harekete geçildiğini görürler.
Görüşme sağlamaya çalışalımModeratör olmak istiyorum kimseden ses gelmiyor. Burayı iyi yerlere getireceğime adım gibi eminim ama. Elim kolum bağlı. Moderatör değilim.