İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Nöbetçi paypalcı

cculha

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Arkadaşlar, zor durumda kalan arkadaşlar için paypal bozabilirim. komisyon %10 ile %20 arasında değişmektedir. Değişim meblaya göre olmaktadır. Online sürem yüksek. Acil durumlarda paraya veya paypala sıkışan arkadaşlara yardımcı olabilirim. Gece veya gündüz farketmez. Tanıdıklara tabi ki öncelik tanınmaktadır zira bu işlerdeki sakatlıkları az çok herkes bilir. Görüşmek isteyenler msn den bana ulaşabilirler.

Not: Message post muhabbeti yapacak arkadaşlar hiç zahmet etmesin. Zira ben bu işi kar amaçlı yapmıyorum ben zaten rahatım kendi işimi hallediyorum. Amacım bunun yanı sıra geçmişte yaşadığım bazı problemleri arkadaşların yaşamaması. Aylarca paypal bozamadığım için paramın paypalda rehin kaldığını bilirim. Dediğim gibi bozmayarak bişe kaybetmiyorum. Bozaraksa sadece emeğimin karşılığını alırım. Unutmadan forumdaki diğer paypal bozan arkadaşlarla da ilişkilerim bulunmakta. İçlerinde gerçekten güvenilir arkadaşlar var. Biraz forumları okursanız kimlerden bahsettiğimi anlarsınız. Ben de bazen onlara bozduruyorum Ayrıca bana bozan arkadaşlara da teşekkür ediyorum.

Teşekkürler iyi çalışmalar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi