Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Öss başvuruda resimim görünmüyor.İnternetten başvuru yapamayacakmıyım?

gokhans19

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
415
Ösymnin sitesinde kullanıcı girişi yapıp Üyelik Bilgilerim bölümüne giriyorum.Orada ismim cismim herşeyim yazıyor ama yan tarafında görüntülenemeyen (X) resim işareti var.Bu benim geçen seneki başvuru resmimmi yoksa orada başka bişeymi yeralıyor? Önceden üyeliği olanlar sisteme girip bakabilirmi? Sizde böyle bi durum varmı?

Resimde oklarla gösterdiğim yer:

adszyk7.jpg

tRn

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
67
Bende de resim gözükmüyor

Belki sınav ücretini yatırdıktan sonra yansıyacak diye düşünüyorum.

ceycey45

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
25
arkadaslar en guzelı bı okula gıdıp basvuru yapmanız en guvenlı olanı o yanlış tercihten bir seneniz gitmesin.

...::LorD::...

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
124
arkadaşlar nerden başvuruyorsunuz o bilgilere nerden girdiniz bana da bir yardım ederseniz sevinirim

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
124
ais.** sitesinden girdim. bende de resim görünmüyor.parayı bir yatıralım hele gene çıkmazsa bir mail atalım gerçi cevap vermiyorlar ama deneyelim

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
124
arkadaşlar vakit geç olmadan ben sorunu mail atarak bildirdim. umarım yakında hallederler. bunlar 2. tercihlerde de hata yapmışlardı kılavuzu siteye koymadılar. ben mail attımda öyle koydular iyice sorumsuz oldu bu ösys

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
124
arkadaşlar mail ulaşmadı bunlar maili de silmişler ben yurt dışındayım isterseniz biriniz arasın

baris

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
43
arkadaslar ne zamn başladı oss başvuruları benım haberım yok ve ne zaman sona erıyor

baris

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
43
saol yagmayok bu aralar haberleri yogunluktan dolayı izleyemiyorum bilgilendirdigin için tşk ler :D

uggur

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
Şimdiden herkese başarılar dilerim. :)

baris

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
43
unv 2. sınıftayım ama gelenek oldu hersene gırıyorum öss ye bu senede girelim zararı olmaz hayatıma bır heyecan gelir hıc olmazsa ama dershanelere para sacıp emek harcayıp karsılıgını almak ısteyenler ıcın ınanılmaz stress. allah bır daha yaşatmasın o stressi :D

yagmayok

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
304
unv 2. sınıftayım ama gelenek oldu hersene gırıyorum öss ye bu senede girelim zararı olmaz hayatıma bır heyecan gelir hıc olmazsa ama dershanelere para sacıp emek harcayıp karsılıgını almak ısteyenler ıcın ınanılmaz stress. allah bır daha yaşatmasın o stressi :D

:=)

bende ünv. 6. sınıftayım :p bu sene girmeyi planlıyorum ... hehe. Bakarsınız okuduğum yeri tekrar kazanır, baştan başlarım :p

artofevil

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
39
lisans bitirdim, yüksek lisans 6. yarıyılda ilişik kestim ama bir daha 6-7 yıl bu hayat için harcarmıyım..
Kesinlikle HAYIR

yagmayok

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
304
lisans bitirdim, yüksek lisans 6. yarıyılda ilişik kestim ama bir daha 6-7 yıl bu hayat için harcarmıyım..
Kesinlikle HAYIR

ben harcarım. Zaten girmeyide planlıyorum. Öğrenci olmak çok güzel bir duygu. İnsana yaşı ne kadar büyük olursa olsun genç olduğunu hissettiriyor. Hele birde gençlerle iletişimi olursa... :p

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
124
neyse konuyu saptırmayalım:D

arkadaşlar ösym'yi arayanınız var mı=

arkadaşlar hiç mi endişeleniniz yok biriniz arasa da bir bilgimiz olsa şu resim sorunuyla ilgili

Noxious

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
9
parayı yatırınca başvuru sayfası açılıyor orada fotolar çıkıyor arkadaşlar.

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
124
başvuru sayfasının para yatırıldıktan sonra açıldığını biliyorum ama üyelik bilgilerinde resim görünmüyor