İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Oyun Sitesine Açık Arttırma İle Reklam

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
site:www.oyunyolu.net
Pr:4
Gelecek Pr:5 (Kaynak: İwebtool )
Tekil hit: 4500-6000+
Çoğul hit: 15k+
Sayaç: EXTREME
Reklam Alınacak Alan : 120x600 Banner Reklam Alanı.
Açılış Fiyatı : 15 YTL
Minimum Arttırma: 1 YTL
Hemen Al fiyatı: YOK
Bitiş Tarihi : 09.07.2006 Saat:00.00 (Pazar Gecesi)

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
///ismozalp\\\\

ödeyeceğim miktarı açıkça yukarda yazdım.. bundan ne aşağı ne de yukarı olacaktır şayet ilgileniyorsan bugün öğlene kadar yanıt bekliycem senden... Acil olarak reklam vermem gerekiyor... Tatile Çıkma durumum söz konusu.. Eğer Tatile çıkar isem arkamdan herhangi bir kötü söz söylenmesini istemem.. Yanıtı bekliyorum...

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
SargeT' Alıntı:
///ismozalp\\\\

ödeyeceğim miktarı açıkça yukarda yazdım.. bundan ne aşağı ne de yukarı olacaktır şayet ilgileniyorsan bugün öğlene kadar yanıt bekliycem senden... Acil olarak reklam vermem gerekiyor... Tatile Çıkma durumum söz konusu.. Eğer Tatile çıkar isem arkamdan herhangi bir kötü söz söylenmesini istemem.. Yanıtı bekliyorum...

Asla böyle birşey olmaz arkadaşım sorun değil bende tatilde olduğum için pazar 00:00 demiştim ama online değilsin sorun değil ;)
Arkadaşlar Açık Arttırma Pazartesi 00:00 10.07.2006 ye kadar uzatılmıştır 16 YTL verseniz dahi reklamınız yayınlanacaktır.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
ismozalp' Alıntı:
Asla böyle birşey olmaz arkadaşım sorun değil bende tatilde olduğum için pazar 00:00 demiştim ama online değilsin sorun değil ;)
Arkadaşlar Açık Arttırma Pazartesi 00:00 10.07.2006 ye kadar uzatılmıştır 16 YTL verseniz dahi reklamınız yayınlanacaktır.

teşekkürler arkadaşım anlayışın için... bu topic i yanıtlamak için 10 kontörüm gitti :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5