İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Pagerank scripti

GaLadRe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
www.getrank.net tarzı çalışan bir sistemi yapabilecek varmı aranızda ?

Yani sadece oradaki kodu sitelerine koyacaklar ve hangi siteye konuldu ise pr değerini gösterecek.

D

Dejin

Misafir
Yazabiliriz.
Fakat ana problemimiz suanda vakit sorunumuz. Elimizde bekleyen projeler var ve 4 proje ile ayni anda ugrasmaktayiz.
Vakit probleminiz yoksa, 1.5 ay - 2 ay sonra baslayabilmemizde sakinca yoksa sizin acinizdan, bunu yapabiliriz.

GaLadRe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dejin' Alıntı:
Yazabiliriz.
Fakat ana problemimiz suanda vakit sorunumuz. Elimizde bekleyen projeler var ve 4 proje ile ayni anda ugrasmaktayiz.
Vakit probleminiz yoksa, 1.5 ay - 2 ay sonra baslayabilmemizde sakinca yoksa sizin acinizdan, bunu yapabiliriz.

Şakamı bu ? Yazdığım siteye bakmadınız sanırım siz. Giriş sayısı vs vs tutan bir şey istemedim sadece kodu ekleyenin sitesinde pr değeri gözükecek hepsi bu . Yarım sayfalık kod sadece. not: Gelen pm lerde öğlene kurarım diyorlar.

D

Dejin

Misafir
anliyorum ama gelen / yapilacak projelerimizi bir siraya koyariz.
Ekstra bir proje geldiginde isterse 10 satirlik kod olsa dahi, 10.000$ verilse dahi aldigimiz karar yuzunden yapmiyoruz. Her projeyi bir listeye koyuyoruz. Biri bitmeden digerine asla baslamiyoruz.

O

omerinfocus

Misafir
Ukalalık yapmak ıstemem ancak Girdiğiniz İhaleleri veya projeleri burada dile getirmenizde ki kasıtI anlamış değilim.?

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Dusundugun miktar ne kadar?
Bu arada site gelmiyor, Google Cache ile gorubildim sadece.

D

Dejin

Misafir
omerinfocus' Alıntı:
Ukalalık yapmak ıstemem ancak Girdiğiniz İhaleleri veya projeleri burada dile getirmenizde ki kasıtI anlamış değilim.?
arkadas saka mi bu diye cevap verince aciklama yapma nedeni duydum.
Aldigimiz karari acikladim sadece ve suan icin musait olmadigimizi belirttim. Ilk mesajimda belirttigim gibi 1.5- 2 ay sonra baslayabiliriz demistim. Saka mi bu diyince bende aciklama geregi duydum.

Komikdunya.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bunun asp sini yapacak olan varmıdır acaba a php için kodlar var ama asp için görmedim

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.