İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Para ! Para ! Para ! (Harika yeni bir site !!!!!!!)

Y

YaraMaZzz

Misafir
Bu kez de bu işi kıvıramazsam cümle-alem huzurunuzda bu işi bırakacağım söz veriyorum ama bu kez gerçekten eminim bu site 4x4 !!! Tabi bunları kafadan söylemiyorum fizibilite raporunu çıkardım kendimce inceledim yani !

-site avustralya menşeili

-günde 25 sent kazanıyorsunuz ama 50 dolara kadar çıkarabilirsiniz (bu site unit(birim) denilen ve toplam 200 adet olan bu unit'ler arttıkça günlük kazancınızın arttığı bir sistemle çalışıyor ve ilk üye olduysanız free member olarak (beleş üye) 1 unit bedava alıyorsunuz ve günlük kazancınız 25 sent oluyor ve unitler arttıkça (200'e kadar arttırabilirsiniz tanesi 5 dolardan) 25 sent 25 sent artıyor günlük kazancınız)

-sitedeki surf(sörf) linkine tıklayarak 50 sayfalık sörf yapıyorsunuz (otomatik olarak sitenin kendisi yapıyor sizin efor sarfetmeniz gerekmiyor sadece surf sayfasını açıp isterseniz sayfayı minimize edebilirsiniz) ve 25 sent sizin !

-10 dolar kazanınca otomatik olarak e-gold veya stormpay hesabınıza aktarılıyor ayın 15'inde

sitenin kısa özeti bir taşla 2 kuş yani bire 2 veriyor.

ilgilenenler lütfen referalim olabilir :)

http://www.as4cash.com/?ref=1635

ayrıca elimde fazladan web siteye eklenebilecek credit allocate'ler var referalim olanlara verebilirim çünkü benim websitem yok

sevgiler saygılar

imza:yaramaz

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
paypal olmaması kötü ama bakalım bu işin içinden bi şe çıkacak mı :D hehe

inşallah çıkmaz...

Y

YaraMaZzz

Misafir
eğer ödemezse hepinizin parasını ben ödicem sööööööööööööz !

Y

YaraMaZzz

Misafir
muratozcirpici' Alıntı:
paypal olmaması kötü ama bakalım bu işin içinden bi şe çıkacak mı :D hehe

inşallah çıkmaz...

ben paypal'ı pek sevmiyordum niye dersen açık türkiye meselesi ama heralde paypal en kıdemlisi bu şirketler içinde ama istersen hep beraber e-mail atarız paypal seçeneğini de koyun diye

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
YaraMaZzz' Alıntı:
eğer ödemezse hepinizin parasını ben ödicem sööööööööööööz !

:) yok yaw bu devirde babanın oğluna bile güvenmicen.

neyse ben üye olmuyorum çünkü stormpay hesabım yok egold var ama oda işe yaramıyor. dedim ya paypal olsa olabilir di belki...

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bilmem stormpayı kullanmayı düşünmedim daha önce paypal yeterli oluyordu ama bakalım yarın artık birileri cevap felan yazsında ona göre hareket ederiz olmazsa..

cscodes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
heh günde 50 sayfa dolaşmaktan daha önemli işleirm var .. bide 25 cent 10 günde 2,5$ ediyo harcadığım vakte değmez, ki sizi bilmem pp.))

Y

YaraMaZzz

Misafir
eyvah eyvah hemen olumsuz cevap geldi ilk olarak :(

sen dolaşmıyosun ki sayfaya gir ne yaparsan yap istersen simge yap..bu arada netbux 0.80 veriyodu ama o da öldü mü nooldu noolmadı bende sayfa açılmıyo :(

tabi herkes ne yapmakta serbes

saygı duyar yaramaz ...

C

cappytoi

Misafir
kuralları okumamışsın galiba:
as4cash' Alıntı:
Are payouts guaranteed?
No. Earning is not guaranteed and the payments to you are all dependent on the net income of AS4Cash.com. The current settings on daily earning percentages and bonus may be varied if necessary at times of slow growth to ensure the continued operation of the program.
iyice bakalım lütfen...

Y

YaraMaZzz

Misafir
cappytoi' Alıntı:
kuralları okumamışsın galiba:

iyice bakalım lütfen...

bu site ufku açığa oldukça benziyor kanımca ama tabiki az bir mantık yürütürsek;

Kazanamayan ve zarar eden site elbette ödeme yapamaz bu hepsi için geçerli sitelerin ve bu site tarafından burada dürüst bir açıklama yapılmış sadece.

ve aynı soruyla ilgili cevapta günlük kazanç yüzdelerinin ve bonusların (bir de sörf yaparken bonus para kazanma kısmı vardı yazmayı unutmuşum) oranının değişebileceği vurgulanmış bu da normal

ama elbette kazanmak bir risktir ve kaybetmek de bu riskin diğer alt kümesidir

güvenmeyen üye olmaz

anlayışla karşılar yaramaz

yakese

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
10 gün 2.5 dolar = adsense 2 tık işim olmaz
girecek arkadaşlara başarılar

Y

YaraMaZzz

Misafir
ya varya bana istediğiniz gibi para veren bir site gösterin ben sizin elinizden öpcem yani o kadar niye beğenmiyosunuz anlayamadım

bu gidişle kimse üyem olmayacak sussana ya sen yakese :(

lütfen eleştirmeyin güzelleştirin !

imza: yaramaz

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yaramaz alakasız soru.. ancak cidden merak ettim yaş kaç?
yanlış anlama kucumsemek vb kesinlikle degil amacım..

Y

YaraMaZzz

Misafir
Bill Gates'e göz koydum (mecaz-ı mürsel falan filan yapmadım tamamıyla gerçek anlamıyla) tüm banka hesabını alıp adamı karısına yollayacağım nasıl fikir? silikon vadisinde bol bol vadesi dolmuş banka cüzdanlarıyla avunur artık :)

P

Parae

Misafir
yaramaz , sana dedigimi tekrarlıyorum ...

ukalalık olarak anlaşılmasın ... Ben bile 100'lerce - 1000'lerce aktif yabancı alt üyelerle son zamanlarda mail oku kazanda iyi birşey kazanamayıp bırakmışken sen hala ısrar ediyorsun bunlara üye olmaya ( mail oku kazan - tıkla kazan - surf yap kazan ) ...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.