İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Para Para Para Kazanin

aliucar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
BU DAHA İYİ BİR SPONSOR
NO LİMİT
ALT ÜYE VAR
HEMEN PARA YATIYORMUŞ AMA DAHA BANA YATMADI

BENİM ALT ÜYEM OLMAK İSTİYOSANIZ
BURAYA TIKLAYIN

HAYIR NAPAYIM SENİ DİYOSANIZ BURAYA TIKLAYIN

AMA BENDEN ÜYE OLURSANIZ İKİMİZDE KAZANIRIZ.HADİ BAKALIM YAKINDA AÇACAĞIM SİTEMDE ÖDEMEYİ GÖSTERİRİM İNŞALLAH.

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu bilgiyi kimden aldım bilmiyorum ama terms kısmında şöyle bir cümle geçiyor:

Members will be paid via PayPal / eGold / Storm Pay or Moneybookers. Tylia Pays will pay members when their request payment and is currently set to no mininum payout, however you can only requst earnings between the 1-10th of each Month and only request once per month.

Ayrıca "Payments will be made within 30 days or a reasonable time after" cümleciğini de aynı paragrafa eklemişler...

Bu durumda ayın Eylül 1'de para kazancını istemiş olduğunu düşünürsek, ekim1 civarı kazancın hesabına yatırılmış olacak gibi...

M

malatyasporlu

Misafir
hayır arkadaşlar ben ödeme aldım

temsili olarak 1 cent çektim ve e-gold hesabıma baktım anında yatmış

.doc uzantılı görüntüsünüde www.TurkPara.net.tc Güvenilirlik bölümünde bulabilirsiniz....

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hmmm... ilginç tabii... Bu durumda adamlar, aslında uymadıkları kuralları yayınlıyorlar durumu ortaya çıkıyor... Ödeme yaptıkları sürece iyi bir durum gibi ama kurallara uyulmayacaksa bu kimselere neyine bakıp güveneceğiz?! düşünsenize terms kısmında: "aklıma estiği zaman ödemeni yaparım veya yapmam sana ne kardeş, kullanacaksan kullan işte... Hem ben dünyaya olumlu bakan bir insanım ve genellikle de sağımdan kalkarım ve sağdan kalktığım zamanlar ödeme isteği ile dolu olduğum durumlar fazladır buda kazancınızı alma olasılığın artacağı anlamını taşır, vs..." yazan bir siteye hangimiz üye olmak ister ki?!?! :)
Kullanan arkadaşlara bol kazançlar... Size inanmayı, siteye inanmaya tercih etmekle birlikte bu bende güven hissi uyandıramadı :(

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5