• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

deneme bonusu veren siteler cratosroyalbet pubg uc smm panel smm panel

Parked com - Yeni parking Sistemi

Bilgiler
Reaction score
0
221 Aydır Üye
Ödemeyi aldık da, reklamverenler ücreti iyice düşürmüşler ya :(
Herneyse, buna da şükür :)

O

omerinfocus

116 tiklamaya 22 dolar vermi oha ya ben vereyim 22 dolar benim siteme tiklasinlar...

Bilgiler
Reaction score
0
Şube
istanbul
226 Aydır Üye
title a istedigimiz yazıyı yazabilirmiyiz acaba ?

Gamend

0
Bilgiler
Reaction score
1
Şube
Ankara
226 Aydır Üye
Portfolio Manager > Portfolio ismi > düzenlemek istediğiniz domaini seçip sağ taraftan Edit tuşuna basın. Orada title, meta-tag gibi şeyler ekleyebilirsiniz.

R

RevenuE

min. ödemeyi yakalayamayınca "domain income" mi yazıyor revenue history bölümünde ?

Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Izmir
229 Aydır Üye
parked de kullanılan bir domaine aynı içerikten başka bir sitemizden link verebilirmiyiz acaba konuları aynı yalnız

Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Izmir
229 Aydır Üye
bileniniz yokmu? arkadaşlar ona göre link vericem domaine

troy

0
Bilgiler
Reaction score
0
218 Aydır Üye
bence verme, diğer forumda bir arkadaş aynı konudaki sitemden bile link vermek suçmu diye yakınıyordu, atılmış sanırım.

Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Izmir
229 Aydır Üye
ama domain çok eski birçok yerde linki var zaten ya bu adamlarda malmıdır nedir ben anlamadım biyerden link verilmeyince nasıl ziyaretçi gelsin ki? hadi domain çok kaliteli google den kaç kişi gelir ya

legonas4458

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Sivas
42 Aydır Üye
bu da sedo gibi doğal trafikden yana mı yoksa pop-up vs. hit sağlayabiliyormuyuz yönlendirdiğimiz domaine?

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.