İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

paypal acil yardım?

• Konbuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

Kayıtsız Üye

Misafir
ya arkdaşlar benım çalıstığım yabancı bir site var ve bugün sitedeki parayı paypal hesabıma gönderdim fakat benden paypal account ıd istedi ve ben üye olup kartımı verified edince hiç account ıd die bir no verilmedi bende e-mail adresimi yazdım ve şuan 3 saat oldu ama sitede param gönderildi görünüo 0$ paypal da para yok acaba account ıd e-mail adresi olmuycakmıydı yardım edınn yoksa paranın görünmesi zaman alırmı arkadaşlar acil yardımm????

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
account ıd e-mail adresidir.
Paypal cc nızdan küçük bir miktar çeker ve hesabınızı dorulamanız için 4 karakter bi kod verir.Kredi kartı extrenizde görebilirsiniz.Hesabınızı veryfied yapmasanızda para alabilirsiniz(limiti olması lazım tam aklımda değil.)
Sorununuzu çalıstığım yabancı siteye bildirirseniz daha net cevaplar alabilirsiniz.

K

Kayıtsız Üye

Misafir
çok tşk arkdaımı benı raharlattın fakar bi sorum olcak hesap verified etmeden nasıl para çekilir yani bana bi anlata bikitmisiniz nerelere tıklayarak gidecez yol gösterebilirmisiniz yani verifed olammıs hesaptaki parayı nasıl bi türk hesabı(iş bankası)hesabına yollucaz bi hangi linklere tıklayara giedecğimi sölerseni seviniirim

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Paypalına ödeme gelince, giriş yaptıgın My Account sayfasında altta Recent Activity de görünür.Sağındaki butonlardan Accept diyerek kabul edebilirsin gelen ödemeyi.
Türkiyede bir banka hesabına para alamazsın.Paypalın yeni bir hizmeti var kredi kartı hesabına para alabilirsin.

K

Kayıtsız Üye

Misafir
çok tşk ediyorum arkdaşım fakat benım bir sorunum daha var ben ilk paypala üye olduğumda bir hesap istedi verdim ve hesaptan para aldılar sonra hesap göürnmedi bi hesap daha ekledim onda para almadılar 5gün oldu nası yapcaz verified etmeden kredi kartına para alabilirmiyis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.