Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sorun şuymuş isset ile kontrol yapmadığım için sorun yaratıyormuş.sanırım sunucunun ayarlarında kaynaklanıyor.eğer bir değişken oluşmamış ise yani içerisinde değer yok ise hata veriyo.
örneği ben $ok değişkeni true mi diye bakıyorum ( if($HTTP_POST_VARS["ok"]) ) diyordum ona göre işlem yaptırıyordum.sayfa ilk açıldığında bişey gelmediği için bana hata veriyodu sayfa.ama değişken oluşmuş ise sorun kalmıyor.(if(isset($HTTP_POST_VARS["ok"]))bu php nin yeni bir özelliği mi yoksa sunucunun yapılandırmasını yanlış yapıldığı içinmidir biliyorum.ama sonuçta hâlloldu.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5