• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

deneme bonusu veren siteler cratosroyalbet pubg uc smm panel smm panel

pin kodu icin sadece ilce adı yazdık

war

0
Bilgiler
Reaction score
0
212 Aydır Üye
Pin kodunun gelmesi için verdiğimiz adreste il yazmayı unuttuk. Gebze/KOCAELI yazağımıza yanlışlıkla Gebze yazmışız :( Pin kodu gelmedi tabi. Bu pin kodu şu an türkiyede bir yerde ( sanırım istanbuldadır ) ama yerini tam bilmiyorum. Postalar ilk nereye geliyor arkadaşlar bunu tam olarak bilen varmı. Gidip alalım yoksa paramız içeride kalacak :(

Bilgiler
Reaction score
2
Şube
Eskişehir
207 Aydır Üye
Google Türkiye Ofisi ni Arayarak Konuyu bildirebilirsin..

Adresi Buydu Sanırım ...

Google Advertising and Marketing Ltd Sti
Kanyon Ofis Binasi Kat. 6
Buyukdere Cad. No. 185
Levent, Istanbul 34394

Telefonunu Biyere Yazmıştım.. Bulunca Yazarım.

war

0
Bilgiler
Reaction score
0
212 Aydır Üye
adsense-tr 'ye mail attim. Cevap gelir umarim kisa zamanda. Büyük ihtimalle istanbuldadir posta. Bende gebzede oldugumdan istanbul yarim saat uzaklikta gidip alablirim postayi. Simdi banlanirim felan yanar paralar icerde. 3 aydir birikmis param var.

fu4t

0
Bilgiler
Reaction score
0
201 Aydır Üye
bu kadar olur aynı sorun bendede var bende ilçeyi yazmamışım :) neyse düzelttim googleye mail attim bakalım napıcaklar

Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Manisa
203 Aydır Üye
20 gün sonra adresini düzeltir yeniden pin istersin

fu4t

0
Bilgiler
Reaction score
0
201 Aydır Üye
adresi simdi duzelttim zatende bida pin isteme hakkım mayıs 1 de mail attım daha erken olabilirmi diye bakalım olmazsa bida mayısda isticez

ankara

0
Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Gemlik - Bursa
206 Aydır Üye
:O=) Adrese Parantez içinde yaz ( şayet gelirseniz ve beni evde bulamassanız ben iyinetteyim kısır Yaptık Bekliyos ) :p

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.