İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Pop3 mail sorunu acil :(

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar bir reseller paketim var.bunda kullandıgım pop3 maillere genelde üye oldugum sitelerden aktivasyon mailleri şifre hatırlatma mailleri falan gelmiyor örnek isimtescil türkticaret vb vb ama hotmail hesabıma geliyor bunun sebebi ne olabilir servera sordugumda sorun yokbizle alakalı değil dediler

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bi fikri olan yokmu arkadaşlar

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ip adresiniz bloke edilmiş olabilir /kullandığınız mail programı ile alakalı bir sorun olabilir ( merak mail server - mail enable vs..vs )
bunu çözecek olan server adminidir

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
o kontrol edemez sanırım. reseller paketim var diyor
sanırım server admine danışman ( reseller paketini aldığın yer ), burada alacağın cevaplardan daha etkili olacaktır

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet benim resellerim var ama servera söylediğimdede bizim yapabileceğimiz birşey yok diyor fakat resmen bir sorun var program bildiginiz outlook express standart ayarlarda önceki serverdan reselleri buraya taşıdım ama artık o tarz mailler hiç gelmiyor :(

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar nasıl turkticaretten hatırlatma mailini alabilirim 55 kere istediğim halde gelmiyor adamlara mail çekiyorum oralıda olmuyolar ne yapmam lazım

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5