Arkadaşlar 1 hafta kadar önce üye oldum. Buyurun aynen sitenin Sık Sorulan Sorular kısmını kopyalıyorum.
Arkaşlar daha sitem bugün onaylandı. Ödeme falan almadım daha bugün yerleştirdim kodlarını. Fakat sitenin her ülkeye o ülkeye ait dilde çıkması projenin sağlamlığının bir göstergesidir bence.
Üstelik bu zamana kadar birçok pop-up denedim, fakat hiçbirini kullanmadım, adamlar her sayfa açılışında pop-up açıyolar, Sonra her ip ye günde 1 tane sayıyorlar
bunlarda her ip için gördüğünüz gibi 12 saatte bir pop-up açılır. Yani ziyaretçilerinizide bıktırmadan bu pop-up tan kazanabilirsiniz.
Ayrıca şu andaki takibime göre hiç eksiksizde sayıyorlar pop-up ları. Tabi çeşitli ödeme seçenekleride cabası... Birde referanslarınızdan %5 kazanabilirsiniz.
Herkese bol kazançlar
Ref: Adnoi.com - Pop Ads
Refsiz üye olmak için: adnoi.com
Sıkça Sorulan Sorular
Pop-up reklamlardan ne kadar kazanacağım?
Sitenizde yayınlayacağınız reklamlar görüntülenme başına ücretlendirilecektir. Sitenizi ziyaret eden her bir USA ziyaretçisi başına 3, diğer ülke ziyaretçileri için 1 kredi kazanacaksınız. Sitemiz değişik yayıncılar için değişik oranlar uygulamaktadır. Bütün yayıncıların başlangıç oranı 1000 kredi başına $1 olarak ayarlanmıştır. Bu da USA hiti için $3/cpm - diğer ülkeler için $1/cpm tekabül etmektedir.
absürt web sitelerini kabul ediyor musunuz?
Yasadışı içerik ve çocuk suistimalı olmayan absürt web siteleri sistemimize katılabilmektedir.
Ödemeler ne zaman yapılıyor?
Bir aya ait ödemeleriniz takip eden ayın 3.haftası içinde yapılmaktadır.
Minimum ödeme ve ödeme şekilleri nelerdir?
Minimum ödeme tutarı $25'dır. Ödemeler PayPal veya Çek ile yapılmaktadır. Ayda $500 dolar üzeri kazanç sağlayan webmasterlar ödemelerini EFT ile alabilirler.
Ziyaretçilerim hangi siteleri, ne kadar aralıklarla görüntüleyecekler?
Site kategorinize en ilgili olan içerik reklam havumuzdan seçilerek ziyaretçilerinize gösterilir. Her bir tekil ziyaretçi için 12 saatlik reklam görüntüleme limiti vardır. Bu şekilde ziyaretçilerinizin sitelerinizdeki gezinti tecrübeleri kötü şekilde etkilenmez.
Site onaylamalarında neler etkili?
Reklam kodlarımızı yayınlayabilmeniz
Arkaşlar daha sitem bugün onaylandı. Ödeme falan almadım daha bugün yerleştirdim kodlarını. Fakat sitenin her ülkeye o ülkeye ait dilde çıkması projenin sağlamlığının bir göstergesidir bence.
Üstelik bu zamana kadar birçok pop-up denedim, fakat hiçbirini kullanmadım, adamlar her sayfa açılışında pop-up açıyolar, Sonra her ip ye günde 1 tane sayıyorlar
Ayrıca şu andaki takibime göre hiç eksiksizde sayıyorlar pop-up ları. Tabi çeşitli ödeme seçenekleride cabası... Birde referanslarınızdan %5 kazanabilirsiniz.
Herkese bol kazançlar
Ref: Adnoi.com - Pop Ads
Refsiz üye olmak için: adnoi.com