İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

postatr.com hakkında yardım

~Aykut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mrb

sitemde mail dagıtmak için postatr.com dan servis aldım ( ücretsiz )

mx ayarlarını yaptıgımda

mail.sitem.com da

serverde bulunan başka bir site açılıyor.

kullanan varmı bu servisi yardım edermisiniz

saygılar

Chatturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Birincisi postatr.com un servisi doğru düzgün çalışmıyor. İkincisi dns ayarlarını doğru yaptığınızdan ve değişikliklerin aktif olduğundan emin olun. Değiştirmeniz gereken dns ayarları CNAME ve MX . Bu postatr.com un alternatifi var mı acaba? Bir arkadaş sitesinden mail dağıtmak istiyordu, yardım istemişti. Gerekli ayarları yaptık ve servis çalıştı ancak kafasına göre mail gönderiyor, mail alıyor. Birçok zaman gönderdiğiniz mailler posta kutusuna ulaşmıyor.

~Aykut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende mx ve cname yi degişiyorum anlamadım gitti.
serverimdeki bi otomobil sitesi açılıyor :S

tavsiye edeceginiz free servish varmı ?

Chatturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ayarlarınızın aktif olup olmadığını http://cgibin.erols.com/ziring/cgi-bin/nsgate/gate.pl adresinden sorgulama yaparak öğrenenebilirsiniz. (Sitelerinde yazıyor bu adres) Ayrıca burası Türkiye, bazen dnsler bir bölgede aktif olur, diğerinde olmayabilir. (Yüce-Telekom)

Postatr'nin verdiği servise alternatif mutlaka vardır, bu konuda araştırma yapacak vakit bulamadım, başka servis kullanan arkadaşlar varsa paylaşacaklardır mutlaka.

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
alternatıfı olarak bu ulkede bu olaya ılk ez başlayan ve ishost un sahıbı olduğu
www.bayposta.com
var, ordanda aynı hızme4etı alırsınız daha kalıtelıdır ancak ara yıuzu oyle janjanlı değil veposta tr gibi ayda 5 kez herkese mail ımkanları yok .TU 2 yıl once şimdi varmı bılmıyorum ama kalıtelı hızmet verıyorlar tavsıye ederım...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.