İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış Pr4, Kaliteli Bilgi Sitesinden Tanıtım Yazısı yayınlama

SaTuRN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitenizin Pagerank Değeri: 4
Sitenizin Alexa Değeri: 151k
Sitenizin Günlük Tekil Hiti: 10k
Sitenizin Yaşı: 3 yıl 10 ay
Sitenizin İçeriği: Genel bilgilendirme
Tanıtım Yazısı Fiyatı: 20 TL
Ödeme: Garanti, Finans, Misli

• Tanıtım yazısı site formatına uygun olmalıdır. Hiç kimsenin bilmediği bir siteyi tanıtan yazı kabul edilmez. Ya bilgi verici bir makale ya da popüler bir sayfanın tanıtımı şekline olabilir.
  • Yazının bizim tarafımızdan yazmasını tercih ediyorum. Eğer siz yazmak isterseniz bu konuya çok önem veriyorum. Yazı özgün, bilgi verici ve imla kurallarına uygun olmalıdır. Her yazı kabul edilmez! Biz yazarsak +5 TL ilave edilir.
  • Site adresi özel mesaj ile verilir.
  • İsterseniz yazı linki 21k organik takipçili twitter ve 8k beğenili facebook sayfasında paylaşılır.
  • Siteye bir çok konu eklendiğinden yazı anasayfada 2 güne yakın kalır. Ama her kategorinin son yazısı anasayfada göründüğünden bazı kategorilerde bir kaç hafta da kalabilir.
  • Kaliteden ödün vermemek adına günde 1 tanıtım yazısından fazla yayınlanmayacaktır.
  • Yazıda en fazla aynı siteye ait 2 link olmalıdır.
  • Yazı sitenin ömrü boyunca silinmeyecektir. İlk 1 yıl garanti edilir. (link ölmediği taktirde)
  • Yasa dışı, qumar, yetişkine özel vb siteler kabul edilmez.

Sürekli bilgisayar başında değilim. Hemen cevap veremeyebilirim.

SaTuRN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bilgilerde bazı değişiklikler yaptım. Konu tekrar günceldir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.