İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Property/Real Estate Script

falsealarm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaslar, kullanimi kolay, mumkunse templatelari ve modlari kisitli olmayan bir property/real estate (emlak) script'i ariyorum. Easyrealtorpro Lite idare eder gibi gozukuyor, fakat ne modlarindan, ne templatelarindan soz eden bir yazi var. Ayni zamanda encrypted mi degil mi o da belli degil.

Emlak scriptleri hakkinda bilgisi, deneyimi olan arkadaslar bir iki satir atarlarsa sevinirim.

falsealarm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Lisans, sagol. Cekirdekten Turkce yazilmis olmasi ideal fakat o script'e destek verecek kimse yok. Hadi support olmasin, bir yerlerde kullanici forumu falan olsun istiyorum. Cuzi bir miktar odemeye hazirim.

Lisans

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ceviz.nette öyle bir tehlike olacağını sanmıyorum bilgisayarını bir tarat istersen denk gelmiş olabilir :)
aspindirdede sorun çıkmadı test adresindede uyarı almadım
Bende mcafee yüklü ama hiç uyarı almadım.

Lisans

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Lisans, sagol. Cekirdekten Turkce yazilmis olmasi ideal fakat o script'e destek verecek kimse yok. Hadi support olmasin, bir yerlerde kullanici forumu falan olsun istiyorum. Cuzi bir miktar odemeye hazirim.

ne gibi bir destek? Burada coder çok :)

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
ekteki dosyaya bakıp, nedir bilen varmı, ben yanlış anladım galiba,allah allah.

bu adrese tıklayın o zaman test için: http // www . hazirscriptler . com / emlak /

Lisans

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
farklı bir adres seninki sanki dizin trojanı gibi in.cgi fln ordan geliyor ya o sırada girdiğin bir siteden bulaştı (alta dizin kodu ekliyorlar ya) yada bilgisayarına daha önceden bulaşmıştı çünkü sitenin kaynak kodlarında herhangi bir dizin kodu yada resimdeki siteyle ilgili bir şey yok

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
farklı bir adres seninki sanki dizin trojanı gibi in.cgi fln ordan geliyor ya o sırada girdiğin bir siteden bulaştı (alta dizin kodu ekliyorlar ya) yada bilgisayarına daha önceden bulaşmıştı çünkü sitenin kaynak kodlarında herhangi bir dizin kodu yada resimdeki siteyle ilgili bir şey yok

hangi adres farklı ,

Lisans

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
greatfoginiebet.com adresinden geliyor, virüs yolunu belirtmiş antivirüs

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
greatfoginiebet.com adresinden geliyor, virüs yolunu belirtmiş antivirüs

verdiğin linkteki sayfada olan iki linkten aşağıdaki , test linki virüslü gözüküyor, ben gerekli yerlere bildirdim,, isterse fizandan gelsin adres,

sitenin içinden yüklüyor virüsü, bilmiyorsan öğren....

hazirscriptler.com/emlak adresi virüslü hatta yazıyorum..

Virüs+Trojan: Exploit.Multi.Qtp.B

özellikle test adresini başkaları yazmış, niye merak ettim, aspindir de ve ceviz de, başkaları tarafından yazılmış test adresi , neden ..

ayrıca lafı çarpıtmayalım, kimse cevizde yada aspindir de virüs var demedi...

Lisans

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
neyse dediğin gibi olsun cellallenme hemen :) siteye ben koymadım ya virüsü yanlızca arkadaşa paylaşım yaptım :)

falsealarm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Nedendir anlamadim ama bendeki NOD32 hicbir uyari vermedi. Tekrardan da denemek istemiyorum. Full scan'de birsey cikarmadi.
Baska bir emlak script tavsiyesi olan var mi? Kisaca elimdeki satilikarsa.com'a kurmayi dusundugum, emlakcilara listeleme imkani verecek, tercihen PHP bazli, basit ama profesyonel gozukecek birsey ariyorum. Elinde kendi yazdigi, yada lisansli kullandigi scripti olanlar var ise revenue sharing (kazanc paylasimi) modeli ile bu domaini calistirmayada hazirim.

Lisans

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Bana sorarsan o yolladığım baya sağlam çünkü onu arkadaş firma için yazmış parasını alamayınca dağıtmış. Sanırım php'den az çok anladığın için php istiyorsun. Bunu kullan asp destek alırsın sorun olmaz.

falsealarm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Lisans, anliyorum. Sorun aslinda MT'de Apache ASP mod'un yuklu olmamasi. Dedicated/VPS gecmedikten sonra elim PHP'ye mahkum.

Bana sorarsan o yolladığım baya sağlam çünkü onu arkadaş firma için yazmış parasını alamayınca dağıtmış. Sanırım php'den az çok anladığın için php istiyorsun. Bunu kullan asp destek alırsın sorun olmaz.

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ne biçim webmastersiniz anlamadım :D ben virus programı kullanmıyorum ve şükür halime basıma hic bisey gelmedi daha :D konuyu toplamak adına hocam eger cuzi miktardan bahsedersen sana elimden geldigince birseyler ayarlamaya calsırım..

falsealarm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aXzel, $100 ve alti diyelim. Yerli yazilimlar icin makul degil diyebilirsin. Ama yabanci versiyonlarin cogu $100 ve alti. Bu ve diger forumda satisa sunulan Turkce scriptler yuksekten atiyor. Cogu insan ceviriye zor diye baktigi icin olabilir. Bilemiyorum artik.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.