Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayır, bugün benim tıklamaları da saymamışlar .. Önceki günlerde de baya bir eksik saymışlardı .. Mail attım, bana tıklamalar bazı denetimlerden geçirildiğini, bu yüzden böyle olduğunu söylediler .. Çok merak ediyorum nasıl bir denetim ..
bence şu anda türk affiliateleri arasında en iyisi randevum.com çok hoş çalışıyolar diğerleri gibi değiller o yüzden tıkları denetleseler bile haksızlık edeceklerini hiç sanmıyorum
gayet düzgün ödeme yapıyo ve diğer affiliateler gibi "bana kazandırsn da şuna da atayım bikaç kuruş" mantığı yok. o yüzden dikkatli olmak lazım ve gayet güzel tık kontrolü yaptıklarını unutmamak lazım. aklınıza gelen herşeyi mail atın sorun. googleda ben atmazdım mesela bişey yazardım 45 gün sonra gelirdi cevap çok sinir bozardı bunlar ilgililer baya ve şeker insanlar gibi.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5