Bir nevi spamcılıkmı oluyor bu ? Kusura bakmayın ithamda bulunmuyorum.Sadece anlayamadığım için bunu sölüyorum.Ben bir siteye sponsor olduğumda, yada reklam verdiğimde 3 şeye çok dikkat ederim.Angelo' Alıntı:Reklam vermekten cok ortaklik gibi birsey olmasi soz konusu cunku, sadece text link atmayacagim, ufak bir uygulama koyacagim. Bir hit dongusu soz konusu, burada baska yerlere yolladigim hitin kaynagini, benim reklam verdigim siteden geliyor gibi gosterecegim. Yani o sitenin gercek kullanicisi reklama tiklar veya tiklamaz bu problem degil. Acikcasi imaj ariyorum yani, guzel icerikli hos gorunen bir site olmasi yeterli. Yapacagim uygulamanin, site ve kullanicilarina hicbir etkisi olmayacak. Tamamen transparan calisiyor.
Angelo' Alıntı:Kayit bilgileri degistirme veya trojan gibi birsey yukleme soz konusu degil. Bir cok noktadan gelen ziyaretciyi tek kaynaktan linklere dagitmak islemi yapilacak.
Angelo' Alıntı:Konu ile alakasiz teknik bir bilgi oldugu icin, kullanilan metodolojiyi PM araciligiyla gonderdim.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.