İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reklam rezilligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G

guajira

Misafir
Not Found
The requested URL /dekont.htm was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.33 Server at www.mizahdelisi.com Port 80

Furkan_ed

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
parayi yolladim diyo eheh yeaw benimle kaç kişi çalişiyor herkesinki geliyorda seninkimi gelmiyor:))) sen yollarken yanlislik yaptiysan benim ne sucum var anlamadim :) )) forumdakilerin coğu benle çalişmiştir modundan tut normal kullanıcısına kadar niyee onlarda problem olmuyor anlamadim:))

Furkan_ed

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şuanda forumda bir çok arkadaş benle iş yapti suanda online de coğu buyursun yazsin bir problem olmusmu ?

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Furkan_ed' Alıntı:
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) asusahusahsa

la süe parayi yolladim diyo eheh yeaw benimle kaç kişi çalişiyor herkesinki geliyorda seninkimi gelmiyor:))) sen yollarken yanlislik yaptiysan benim ne sucum var anlamadim :) )) forumdakilerin coğu benle çalişmiştir modundan tut normal kullanıcısına kadar niyee onlarda problem olmuyor anlamadim:))

Musteri sana durumunu iletiyor sen nasil mesaj yaziyorsun.
Acikcasi boyle laubali bir cevap seninle ticaret yapmak icin hic guven uyandirmiyor.
"asusahusahsa" ne demek bu arada ?

Forumolaycom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben Furkanla Yaklaşık 10 gündür Çalışıyorum Para Ulaştı Demeden Reklamlarımı Yayınladı Hala 2 Sitede Reklamım Var çıkış popup Almıştım giriş boşalmış Oraya Popup Açtı Bana zararından Çok Yararı Dokundu...

SaoL Furkan ;)

E

EaGLeeS

Misafir
arkadasim sen haksizsin advertisermi ne neden dersen ben eyer bir mal satiyorsam para elime gelmeden mal teslimatini yapmam tum webmasterlerin ana temasi budur. adam gidip senin paranin yanliş gönderilip gönderilmemesi konusunda arastirma yapamas o senin hatandir. para hesabina yattiği zaman işlem gercekleşir işlem herneyse problem değil. ben furkan arkadasimizdan bir domain satin aldim para hesabina yattiğinda postaneden gelip msneye girdiğimde hesbaini kontrol ettirip aynı anda domain transferi gerceklesmiştir. burda bir cok kişiylende calişmişimdir bu işlemlerde para yatmadan bir işlem gerceklesmes... o yuzden o hatani düzelteceksin ve doru hesaba veya isme parayı havale ettiğinde hesap kontrol edildiğinde eyer gelmişse işlem gercekleşir. burda kimse kimsenin 5-10-20 milyonunu yiyecek kadar serefsiz veya hasiyetsiz değildir. cunku herkes burda ekmek kazaniyor şahsen ben kendi adiminin üçkağitci cikacağina milyarlarca para kaybetmeyi tercih ederim. kimse kimsenin parasini yiycek kadar serefsiz değildir. o yuzden hatani telafi eder etmes işlem gercekleşir. cunku kaybedecek birseyi yok ücret yatar bannerse alip bir resim yerleştirecek popupsa bir kod acicak yani cebinden birsey gitmiyor. herkese iyi calişmalar.

M

MkNet

Misafir
Şimdi BNence bu forum çok saçma.O senın hatan Reklam alan şahıs kendısıne ulaşan paraya bakar.Herkes kendını ona göre ayarlar.Kendı elıne para gecmesse neden yayınlasınki senın reklamını ? Ayrıca Ben sana 5 dakıkada bıtane dekond yapayım bunlar yapıcı değil.Kendı hatanı başka ınsanların ustune yıkma.Bende olsam yayınalamazdım.

advertiser

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar ben bu şekilde tartısmayı seven biri degilim normalde,gene polemik olacak diye msjımı sildim.Ama yalan söylemedigimi anlasınlar diye
[email protected]
***** şifremi veriyorum girin ordan halkbanktan gelen dekontu görün
bu arada paranın yollanması için 5 gündür halkbanka telefon ediyorum.Adamlar hep mesgule alıyor,bekletiyor beni.Ben deki suç sadece ismi yalnıs yazmaktan oldu bunu kabul etmiyor değilim.Ama küfür işin içine girmemeli.

edit: lütfen şifrenizi forumda yayınlamayınız.

Furkan_ed

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İyide arkadaşım benim ne sucum var bu başlık ne amacla neden acildi anlamadim halen :) + olarak senin bannerini daha para gelmeden yayinladim sitemde 6 gün boyunca sorun var yanlis ismi yolladim dedin onu dedin bunu dedim halen yayinlaniyordu ;)

Forumolaycom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yalan Soyledin Diyen olmadı Ama Ne olursa Olsun Hata Senın Uzerine Geldiksek veya bir yanlışımız Olduysa Affola .

S

Sporty

Misafir
Dostum hata sende.. Böyle lakait adamlara reklam vermen en başta zaten yanlış.. Allah herkesi böylelerinden korusun

advertiser

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tamam arkadaslar.Ben de böyle olsun istemezdim.İyi simi konuyu kapatalım.İyinet admini konuyu kapatsın.Bu arada Furkan bana 4 gün reklam yaptı.Karşılıgı verilecek.Bunu da belirtirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5