İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Resim Paylaşım Sistemi ??

zahir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sevgili arkadaşlar bikaç haftadır projesi üzerinde düşündüğüm vede yapmaya karar verdiğim Resim Paylaşım Sistemi hakkında yorumlarınızı bekliyorum lütfen bize görüşlerinizi iletirseniz bu çok yeni olan sistemimizi sizlerinde sayesinde çok güzel bir paylaşım ortamı yapmak düşüncemize ulaşırız,

http://www.galeriturk.net

Saygılarımla,

D

domainturk

Misafir
Bu nasiL bisey anLamadim..sen bu site iLe ne yapmak istiyorsun?
Resim galerisimi?

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Webmasterlerin projeleri her zaman desteklenir. Birkaç designer ile tasarımı geliştirerek, açıklama sayfaları yaparak ve kısa sürede ingilizce dil seçimi yaparak gelişme gösterebilirsiniz.

Fakat domain üzerindede durmanız gerekir, şu anda fabrikalar bile ilk olarak işe sermaye ile başlamıştır ve bazı riskler alarak buraya gelmiştir. Sizde .com ve daha jenerik bir domain ile işe başlarsanız bu sitenize olan ilgiyi artıracaktır

Mesela dosya paylaşım sistemi yapan elmasgunesi taktir ediyorum. sistemi gayet sade ve güzel yapmış, kısa süredede ülkemizde yayılmaya başladı. Kısa sürede rapidshare'ye olan ilginin azalmasını sağlayabilir.
Dosya paylaşım: www.hemenpaylas.com

zahir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fenerli' Alıntı:
bilmiyorum ancak manyak bişe :)

Arkadaşlar sistem şuan sadece test aşamasında önemli olan şuanda proje ancak nasıl geliştirebilirim onu araştırıyorum,
Bikaç gün bu şekilde devam edeceğiz sistemin bikaç hatası var onları düzeltip aynı zamandada yeni şeyler eklemeyi düşünüyoruz ,
Balaım gün ola harman ola,
Önerilerinizi ve yapıcı eleştirilerinizi bekliyorum ,
Syg.

zahir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yakese' Alıntı:

şuan için sadece jpg ve gif formatında kabul ediyoruz resimleri vede değiştirmedi isem 3 mb ancak bu akşamdan itibaren hertürlü genişletiyoruz sınırları vede çok daha profesyonel bir sistem kuruyoruz ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5