İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Şampiyon İtalya.....

TheFF

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
normal süresi 1-1 biten maç sonrasında italya maçı penaltılarda 5-3 alarak dünya şampiyonu oldu....

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Maçtan önce başka bir forumda yazmıştım fransa öne geçer italya alır diye.İtalya çabuk eşitliği yakalayınca penaltılara kaldı yoksa 90 da iş biterdi..

deeper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
italyaya oynamıştım legalparada italya aldı ama penaltılarla, olan bizim paralara oldu.

cemadak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fransanın hakkıydı ... buffon hic bir penaltıda doru köseyi bulamadı 90 dk boyunca zaten mac hep italya yarı sahasındaydı..

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Fransa, Isvicre'ye tek sut atamazken, zorla Togo'yu yenip ikinci tura ciktiginda, Portekize 11 kisi defans yapip oyunu kitlediginde finale cikmasi hakkiydi. Bugunde hak onlardaydi haklisin. Haklarini Kasimpasa'da ararlar, en degerli futbolcularinin yaptigi hareketler cercevesinde. Ya da Fas, Cezayir, Libya ve diger kuzey Afrika ulkelerinde de olabilir, nasil olsa oralarin ulusal takimi:)

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Benim favprim ve turnuva başından beri desteklediğim takım kazandı.Zidane nin attığı 2 kafa da manyaktı :p

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
selim61' Alıntı:
Benim favprim ve turnuva başından beri desteklediğim takım kazandı.Zidane nin attığı 2 kafa da manyaktı :p
Kaç kafa attı ki? bi tane güzel bi pasa iğrenç kafa vurdu soldan pasa o mu?

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
the_alorak' Alıntı:
Kaç kafa attı ki? bi tane güzel bi pasa iğrenç kafa vurdu soldan pasa o mu?
bi tane Sagnol un ortasına vurup Buffon un çıkardığı, diğeride Materazzi ye attığı kafa

cemadak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eahae güzel espridi tebrikler :p ama zidane ın tahrik edildigini düsünüyorum biz göremedik ama..

Fransa, Isvicre'ye tek sut atamazken, zorla Togo'yu yenip ikinci tura ciktiginda, Portekize 11 kisi defans yapip oyunu kitlediginde finale cikmasi hakkiydi. Bugunde hak onlardaydi haklisin. Haklarini Kasimpasa'da ararlar, en degerli futbolcularinin yaptigi hareketler cercevesinde. Ya da Fas, Cezayir, Libya ve diger kuzey Afrika ulkelerinde de olabilir, nasil olsa oralarin ulusal takim

dikkat edersen dünya kupası fransanın hakkıydı diye bir cümle kurmadım bu mac fransanın hakkıydı dedim.. ayrıca buffonun show tv de kupa gecesi adlı programda yere göge sıgdıramadılar adamı az daha telefonla baglanıodum programa :p gercekten herif bi kere dogru köseye atlamadı yazık ya..

blink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Haftalar öncesindeki tahminim doğru çıktı, italya şampiyon :)

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Sadece Fransa'nin hakkiydi yazmissin, bu mac degil. Fransa'nin hakki ilk turda elenmekti. Herhangi bir hak talep edecek pozisyonda degiller.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5