İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sandbox girme sebebleri

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
arkadaşlar sandbox girmem sebebleri nedir.

hiçbir spams ayfa yok site acılalı 25 gün oldu olmadı günlük 200-250 google hiti vardı dünden bugunne düştü bugun hatta 1 düştü neden olabilir sandbox girme olasılıgı nedir ?

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google'da şndexli sayfan mı düştü biraz daha açıklayabilir misin.
Eğer google'da indexli sayfan düşmüş ise herkese oluyor iniyor çıkıyor.

Benimde spam sayfam yok ama sandboxa girdim.Bu google'ı anlamıyorum :(

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
hayır hiç bir düşüş yok sadece dün ve bugun google aramalrda ve hitte düşüş yani 3 gün önce googledne 195 gelmiş dün ise 21 bugun ise 0 gelmiş..

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Permission' Alıntı:
hayır hiç bir düşüş yok sadece dün ve bugun google aramalrda ve hitte düşüş yani 3 gün önce googledne 195 gelmiş dün ise 21 bugun ise 0 gelmiş..
Alt sıralara düştün o zaman.Link almışmıydın.Yüksek pr sitelere link eklet zamanla yükselirsin :)
Birde siten yeniymiş pr almamıştır daha.Sebep buda olabilir yüksek pr siteler daha önce çıkmaya başlamıştır.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bir anda kesildiğine göre güncelleme olabilir sandbox olsa herhalde yavaş yavaş silerdi birde yeni site niye sandbox girsinki.İçeriğin copy-pasteyse sandbox olabilir ama başka türlü sanmıyorum

D

Dot Net

Misafir
zaten yenı sıte sandboxa gırer abı. yenı sıtelerı ( eğer domaın yada içerik çok popüler içerikse, gazete-mp3 gibi) sandboxa alıyor. yanı sen burda bıraz bekle bakalım kalıcımısın geçicimisin dıyor.

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şarkı sözü piyasa da çok büyük ihtimal dot net'in dediği olabilir :)
Tabi ustadlar ne der bilemem :)

D

Dot Net

Misafir
evet abı ıste ondan olmustur (popüler siteler-son zamanlarda çokça açılan ve doğası gereği aynı içerikli site). bende düştüm gecen yıl sandboxa açtıgım sıte copy paste ıdı bazı yerlerı ve ilk haftada sandboxa gırdım hemen. sneın sarkı sözlerınde baska bırçok sıtede oldugu için sandboxa almış olabilir.

deeper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yeni açtığımız bir müzik sitesi 10.günden 130 civarı indexlenmişken şimdi 60lara düştü, bu sandbox mıdır yoksa biz sayfa titlelarıyla oynadığımız için bir güncelleme midir?

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yeni açtığımız bir müzik sitesi 10.günden 130 civarı indexlenmişken şimdi 60lara düştü, bu sandbox mıdır yoksa biz sayfa titlelarıyla oynadığımız için bir güncelleme midir?
Google sürekli oynatıyor mesela bende yeni indexlenmeye başladı bir artıyor bir iniyor anlamış değilim.Titleden olmuş olsa yenisiyle değişmesi gerekirdi diye düşünüyorum.
Birde siten müzik üzerineymiş.Müzik sitesi çoğaldı şarkı sözü-mp3 çok site oldu.Belkide sandboxa giriyorsundur.
Biraz bekle zamanla ne olduğu belli olur :)

D

Dot Net

Misafir
soundbox değildir bence. her zaman olan aşağı yukarı iniş çıkışlardır. sandbox olursa etkileri sert olur. zaten anlarsın :)

deeper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bir oyun sitemizde de "spam keywordler" koymustuk alta, 500den 20ye indi bu kesin sandboxdır di mi :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
peki hadi şarkı sözü copy paste diyorsunuzda sitelere koyulan haberlerde copy hangi webmaster direk haber ajansı ile anlaşıp haber satın alıyor kimse herkes bir sürekli güncellenen bir haber sitesinden kaynak alıyor.. onalrda sandbox girmesi laızm + oyun siteleride oyunların hepsi aynı neredeyse

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki hadi şarkı sözü copy paste diyorsunuzda sitelere koyulan haberlerde copy hangi webmaster direk haber ajansı ile anlaşıp haber satın alıyor kimse herkes bir sürekli güncellenen bir haber sitesinden kaynak alıyor.. onalrda sandbox girmesi laızm + oyun siteleride oyunların hepsi aynı neredeyse
Haklısın bende çok düşündüm ama herhalde yanıtı şöyle olacaktır.
Sandbox girdik 4-5 ay kaldık diyelim.Eğer hala eklemelere devam edersen google bakacak adam ekliyor aylar sonra açıyor.Forum siteleri çoğunluk böyle hatta hepsi böyle oluyor önce bekletiliyor sonrada yavaş yavaş indexleniyor.
Yani sabır önemli ve pes etmeden sitene eklemeler yapacaksın elbet birgün google siteni indexler :)

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Haklısın bende çok düşündüm ama herhalde yanıtı şöyle olacaktır.
Sandbox girdik 4-5 ay kaldık diyelim.Eğer hala eklemelere devam edersen google bakacak adam ekliyor aylar sonra açıyor.Forum siteleri çoğunluk böyle hatta hepsi böyle oluyor önce bekletiliyor sonrada yavaş yavaş indexleniyor.
Yani sabır önemli ve pes etmeden sitene eklemeler yapacaksın elbet birgün google siteni indexler :)

ewet arkadaşımızın yaşayarak tattığı bir ecrubedir bu domain yeniydi ve 4 ay hic indexlenmedi sitesi gectiğimiz hafta sonu site daha yeni indexlenmeye başladı :)

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ewet arkadaşımızın yaşayarak tattığı bir ecrubedir bu domain yeniydi ve 4 ay hic indexlenmedi sitesi gectiğimiz hafta sonu site daha yeni indexlenmeye başladı :)
İnsan yaşamadan çoğu şeyi anlayamıyor.Bundan sonraki sitelerimde her konuda daha dikkatli olacağım kesin :)
Valla en iyisi özgün içerik site.Arkadaşım var sitesi tıkır tıkır indexleniyor.
Copy-paste ile bu işler yürümüyor :( Yürüse de fazla yürümeden düşüyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5