İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Şarkı Sözü Veritabanı

Bulutlar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba ;

siteme ekleyeceğim şarkı sözü bölümü için başlangıçta bir veritabanına ihtiyacım var. Bunu yapmam muhtemelen aylarımı alcaktır ama benim maalesef bu kadar vaktim yok... içinde 4-5 bin şarkı sözü olan bir Access veritabanına ihtiyacım var. Fiyatlardan pek haberim olmadığı için şu fiyat aralığında olsun demiyorum. Yani söyleceğim rakam sizler için çok komik olabilir veya çok uçuk olabilir o yüzden sizin fiyat vermeniz benim için daha doğru olacaktır.

Veya sizlere şöyle bir alternatif sunabilirim; bu benim için çok daha mantıklı ve çok daha güzel olur. sitemde bulunan 6000'e yakın şiirin kayıtlı olduğu bir veritabanım var. Dileyen olursa şiir veritabanına karşılık şarkı sözü veritabanını takas edebiliriz.

Eğer ilgilenen olursa bana msn den özel mesajdan veya buradan ulaşırsa çok sevinirim..

Hepinize saygılarımla iyi çalışmalar diliyorum kolay gelsin...

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
7000 türkçe şarkı sözlük access mdb database 100 ytl .. ilgilenirsen özelden konuşalım

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5