İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık Msn Sitesi 50 Ytl

R

reisabi

Misafir
Site adresi:www.turkmsn.org
Sitenin açılış tarihi:1.5 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir:msn
Günlük hit sayısı, kaynak link:googleden 400 hiti var son 2 gündür telekom yavaşlığı nedeniyle çok az düşüş oldu
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler:içeriği +domain ile verilicektir.
HEMEN AL FİYATI:100 YTL
Hosting dahilmidir:isterseniz evet
Banlı olduğu sponsor varmı:yok hemde hiç bir
Banlı olduğu arama motoru varmı:yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi:evet
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:yok

Doldurulması opsiyonel alanlar
Satma nedeni (opsiyonel):paraya ihtiyaçdan dolayı satılıktır.
Varsa sitenin aylık getirisi (opsiyonel):aylık 40-50 dolar gelir sağlanabilir bu halie ile min

http://extremetracking.com/open;unique?login=turkmsn

Satıcının eklemek istediği notlar:acilen satıyorum şu anda en yüksek teklif diğer forumdan 50 ytldir

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
PR olsaydı anında alırdım .... Ancak Güzel Site.. Alacak Arkadaşa Başarılar Diliyorum

R

reisabi

Misafir
PR olsaydı anında alırdım .... Ancak Güzel Site.. Alacak Arkadaşa Başarılar Diliyorum

selam pr değilde alacak kişiye msn kelimesi geçen bir kelimede ilk sayfa sözü verebilirim tabi kesin bir ilk sayfa olucakmı bilemem hiti o zaman baya bi artar

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet site güzelmiş tasarımda hoş. Aslında bende almayı düşündüm ama bazı sorunlar var. :) o nedenle olmuyor alacak arkadaşa başarılar...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5