İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satılık okey scripti herseyi calısıyor

blacklord89

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar elimde okey scripti mevcur isteyene satabilirim öle yüklü bi fiyatada değil hemde sadece 300 $ herseyi ile calısıyor tek yapmanız gereken java sistemli host almak isteyene o konudada yardım edebilirim.örnek siteye bakabilirsiniz.java host da kurmadıgım için oyun bölümüne suan aktif değil ama bilen anlar oyun bölümüe ilk girildiğinde masa resmi dikkat ederseniz gelir ve kaybolur. script varez değildir.bedava değilldir.tüm jar ve class kodları tarafımdan editlenmiş ve çalışır hale getirilmiştir.tüm acıklar kapatılmıştır.isteyen bana cepten ulasabilir.

tel :0543-930-78-19
msn :[email protected]

örnek site:http://halitnart.com.tr/b/
kurulum dosyası ile beraber gönderileektir kurulum yapamayanlara yardım tarafımdan edilir.saygılarımla

not: sadece 4 kişiye satılacaktır

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar elimde okey scripti mevcur isteyene satabilirim öle yüklü bi fiyatada değil hemde sadece 300 $ herseyi ile calısıyor tek yapmanız gereken java sistemli host almak isteyene o konudada yardım edebilirim.örnek siteye bakabilirsiniz.java host da kurmadıgım için oyun bölümüne suan aktif değil ama bilen anlar oyun bölümüe ilk girildiğinde masa resmi dikkat ederseniz gelir ve kaybolur. script varez değildir.bedava değilldir.tüm jar ve class kodları tarafımdan editlenmiş ve çalışır hale getirilmiştir.tüm acıklar kapatılmıştır.isteyen bana cepten ulasabilir.

tel :0543-930-78-19
msn :[email protected]

örnek site:http://halitnart.com.tr/b/
kurulum dosyası ile beraber gönderileektir kurulum yapamayanlara yardım tarafımdan edilir.saygılarımla

not: sadece 4 kişiye satılacaktır

Script kimindi ki düzenledin? ve açıkları kapatıldı?

blacklord89

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yuhhu.com un scriptidir ama temasını bilerek değiştirmedin diger insanlar gibi bunu ben yazdım demedim sadece calısır hale getirdim bilen bilir yuhhu.com scripti diye piyasada marez olarak dolasan bi script var ama kimse calıstıramadı cünki eksikleri vardı ben bu eksikleri giderdim

blacklord89

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ama not : marez demem deki kasıt bedava olanının calıstırılamamasıdır.calıstıramayan web de paylastı hemde insanların duyguları ile oynayarak tam buldum dediler ama calısmayacaktı

blacklord89

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bi alakam yok ödeme. netin sahibi olan sahıs benim arkadasımdı haberim olmadan mail adresimi kullanmış o zaman benim mail atmış benden zaten suan kapattılar

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
bi alakam yok ödeme. netin sahibi olan sahıs benim arkadasımdı haberim olmadan mail adresimi kullanmış o zaman benim mail atmış benden zaten suan kapattılar

vallahi ne diyim hiç inandırıcı gelmedi!
Ayrıca ben marezi çalıştırdım kimse çalıştıramadı gibi bir olay var diye satma hakkın yoktur.. Zaten konu birazdan kapatılır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.