T
tahtakale
Misafir
iyinet sayaç çalışmıyor, sitelerde javascript hatası görünmesine neden oluyor.
Bilginize...
Bilginize...
iyinetadmin' Alıntı:Lutfen hata aldiginiz sayfalarin linklerini iletiniz.
Heryerdeyiz' Alıntı:forum.iyinet.com
java hatası görünüyor sayaç yüzünden + sayaç gözükmüyor...
Bu zaten balık tutmak gibi bir şey, oltayı sallayı beklemen lazımiyinetadmin' Alıntı:Sayac kodunda bir kac gun once degiskiklik yapildi.
Bu degisikligin amaci baska siteden popup acilan sitenin hitini saymamak. Site baska siteden popup acildiginda sayac kodu hata veriyor ve isleme devam etmiyor.
Ancak siz, popup acmadiginiz halde hata mesaji aliyorsaniz, lutfen Hata mesajini iletiniz.
Ya benim kullandigim browserdan (IE version 6.0.2900.2180 ve Firefox 1.02) yada baska bir nedenden, ben hatalari goremiyorum.
iyinetadmin' Alıntı:Sayac kodunda bir kac gun once degiskiklik yapildi.
Bu degisikligin amaci baska siteden popup acilan sitenin hitini saymamak. Site baska siteden popup acildiginda sayac kodu hata veriyor ve isleme devam etmiyor.
Ancak siz, popup acmadiginiz halde hata mesaji aliyorsaniz, lutfen Hata mesajini iletiniz.
Ya benim kullandigim browserdan (IE version 6.0.2900.2180 ve Firefox 1.02) yada baska bir nedenden, ben hatalari goremiyorum.
Ne alaka yawwdeCODER' Alıntı:mantıksız ve gereksiz iframe kullanan herkezi sayar o sayaç
Sayac kodunda bir kac gun once degiskiklik yapildi.
deCODER' Alıntı:mantıksız ve gereksiz iframe kullanan herkezi sayar o sayaç
deCODER' Alıntı:bu sistemi bende kullanırım, adam gibi kullanmazsa ters teper..
iframe kullanırsan kod bişeye yaramaz.
+ boşu boşuna kayıtlı 2000 sitede hata verdirmek demektir bu ne gerek var popup la gelen hit hilemi dir ? yoksa işinemi gelmiyor çözemedim.