İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Saygıya davet...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G

gosgomik

Misafir
iyinet forumlarını çok seviyorum. Bu nedenle buraya bi konu açtım ve birşeyler öğrenmeye çalıştım. Ama her nedense konum kapatıldı. Kullanıcılara böyle yapılması çok yanlış bi davranış. Hiç profesyönelce değil. Tamam benim bi yalancı olup da insanları kandırma olasılığım olabilir peki ama ya değilsem. Böyle bi durumda kullanıcılara çok büyük bi haksızlık yapılmış olmuyor mu? Fake olayını bilmiyordum bi mail aldım ve doğru olup olamayacağını öğrenmek istedim. Herşey bundan ibaret. Zaten iyi niyetli olduğum konun başından sonuna belli. Yetkililere sesleniyorum. Lütfen herkese moderatörlük vermeyin. Herşeye rağmen herkese saygılar. Saygıyı asla yitirmeyelim. Ben şahsımca o kadar alıngan biri değilim ama lütfen diğer kullanıcılara böyle yapılmasın. Öğrenelim dedik bi mesaj atak dedik bir de baktım ki 10-15 kişi bana karşı saldırıya geçti. Allah Allah dedim. Ne yaptık biz bööle ya? Yoksa forumları mı hekledim bilmeden bu nası bi tepki bööle? Herkes birden dolandırıcı simgesi vurdu oratada fol yok yumurta yok!... Neyse fazla uzatmayayım. Saygıyla bu mesajı yazdım. Kimseye kızgın değilim sadece lütfen daha saygılı olun. Bu şekilde kullanıcılarını kaçırmayın. Çünkü milletimiz böyle forumlara muhtaç. Hepinize saygılar sunuyorum ve sizden de saygı umuyorum. Başarılar...

G

gosgomik

Misafir
Bu arada kapatmış olduğunuz konuyu silseniz daha iyi olur derim ben...

Z

zeynelkoc

Misafir
moderatore hiç laf atmayın o görevini yaptı ve yaptığı şeyde doğruydu

buraya geliyorsunuz ilk mesajınızda boyle bir konu açıp para istiyorsunuz ve ondan sonrada yok ben böyleyim yok ben şöyleyim kardeş sana bişey diyeyim buradaki insanlar senin abin baban yaşında belkide git sen başka yerde enayi ara

kapatılmış bir konu için mesaj yazmanız da yanlış varsa şikayetiniz özel mesaj ile admin e iletirsiniz!

G

gosgomik

Misafir
Pekela. Siz de haklısınız. Ama benim öyle bi para isteme niyetim yok. Dikkat ettiyseniz elden para ödeyebilirim demiştim. Ben maili doğru sandım ve tek amacım e-gold hesabıma 10$ geçirmekti. bir yanlış anlaşılma oldu. Bu durumda iki tarafta haklı. Ama şunu da kabul ediniz ki bilmeden hemen dolandırıcı damgası vurmamak lazım insanlara. Sizden tek istediğim budur. Sadece kendim için istiyorsam namerdim. Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum. Cehalet işte fake'in ne olduğunu bilmezsen seni böyle rezil ederler. Ama unutmayalım ki bilmemek değil öğrenmemek ayıp... Saygılar...

Z

zeynelkoc

Misafir
paypal adresim [email protected] 20$ atın ben ertesi gün size elden 1000$ olarak verecem

gördün mü bak ne kadar kolaymış insanları dolandırmak

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
forum moderatörü olarak üyelerimize zarar verebilecek bütün mesajları silme veya düzenleme yetkisine sahibiz. önceki mesajınızda yazdıklarınızın gerçekle ilgisi yoktu ve üyelerimizin zarar görmemesi ayrıca bir tartışma çıkmaması için açtığınız konu başlığına gereken müdahele yapıldı. anlayışla karşılayacağınıza inanıyoruz. teşekkürler...

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gosgomik' Alıntı:
Pekela. Siz de haklısınız. Ama benim öyle bi para isteme niyetim yok. Dikkat ettiyseniz elden para ödeyebilirim demiştim. Ben maili doğru sandım ve tek amacım e-gold hesabıma 10$ geçirmekti. bir yanlış anlaşılma oldu. Bu durumda iki tarafta haklı. Ama şunu da kabul ediniz ki bilmeden hemen dolandırıcı damgası vurmamak lazım insanlara. Sizden tek istediğim budur. Sadece kendim için istiyorsam namerdim. Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum. Cehalet işte fake'in ne olduğunu bilmezsen seni böyle rezil ederler. Ama unutmayalım ki bilmemek değil öğrenmemek ayıp... Saygılar...

Sana bir tiyo!
Hangi foruma üye olursan ol, daha ilk mesajında kimseden para isteme!

G

gosgomik

Misafir
Evet anladım. Dolandırmak kolay... Ama ben bi adresten e-mail geliyorsa mutlaka o adresten yollanmıştır diye biliyordum. e-gold'a da güvendiğim için güvenli bir mail sandım. Bu olay aslında bana çok şey kazandırdı. Mesela ilerde bi banka adresinden mail gelince ben tamam bankadan geliyorsa güvenlidir deyip aldanabilirdim. Yani bu işten aslında çok karlı çıktım. Ben burada yeniyim. Beni zaten ileride tanıyacaksınız ama bu kadar erken kaçırmayın lütfen beni. Ben bu forumlardan daha çok yararlanmak ve yardımcı olmak istiyorum. tr.st sana da teşekkürler. Anlayışla karşıladım zaten. Ama bana hala dolandırıcı muamelesi yapmayı kesin lütfen. Özellikle zeynelkoc çok önyargılı ve hala bana saldırıyor. Ziyaretçiniz olarak umarım bunu isteme hakkım vardır. Ne olursa olsun her zaman saygılı olacağım ve tabi ki saygı bekleyeceğim. Yine mesajımı saygıyla kapatmak istiyorum. Saygılar...

Z

zeynelkoc

Misafir
tamam sen takıl yaptığın işlerin kokusu çıkar ortaya zaten

G

gosgomik

Misafir
Sağol ya. İşte istediğim buydu. Hadi bakalım ben takılmaya başlıyorum beni yakından takip edin... :)

Osiris

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:)

Tandır Kıvama geldi, hamur tükendi... İşler kıvama geldi, ömür tükendi...

H

Heryerdeyiz

Misafir
kimin kim olduğu kimliğinde yazmaz :p

topice bakarmısın abi :)

Ö

Ö T Ü K E N !

Misafir
yan çizdim jandarmaya hürriyete çok sevdiğim bir millete...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.