G
gosgomik
Misafir
iyinet forumlarını çok seviyorum. Bu nedenle buraya bi konu açtım ve birşeyler öğrenmeye çalıştım. Ama her nedense konum kapatıldı. Kullanıcılara böyle yapılması çok yanlış bi davranış. Hiç profesyönelce değil. Tamam benim bi yalancı olup da insanları kandırma olasılığım olabilir peki ama ya değilsem. Böyle bi durumda kullanıcılara çok büyük bi haksızlık yapılmış olmuyor mu? Fake olayını bilmiyordum bi mail aldım ve doğru olup olamayacağını öğrenmek istedim. Herşey bundan ibaret. Zaten iyi niyetli olduğum konun başından sonuna belli. Yetkililere sesleniyorum. Lütfen herkese moderatörlük vermeyin. Herşeye rağmen herkese saygılar. Saygıyı asla yitirmeyelim. Ben şahsımca o kadar alıngan biri değilim ama lütfen diğer kullanıcılara böyle yapılmasın. Öğrenelim dedik bi mesaj atak dedik bir de baktım ki 10-15 kişi bana karşı saldırıya geçti. Allah Allah dedim. Ne yaptık biz bööle ya? Yoksa forumları mı hekledim bilmeden bu nası bi tepki bööle? Herkes birden dolandırıcı simgesi vurdu oratada fol yok yumurta yok!... Neyse fazla uzatmayayım. Saygıyla bu mesajı yazdım. Kimseye kızgın değilim sadece lütfen daha saygılı olun. Bu şekilde kullanıcılarını kaçırmayın. Çünkü milletimiz böyle forumlara muhtaç. Hepinize saygılar sunuyorum ve sizden de saygı umuyorum. Başarılar...