Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
saatte bir girmiyorum ya, her sabah kalktığımda bir de yatarken girerim. bir kalktım giriş yapmadı. sadece ay sonunda hesabıma bakcak durumum yok, sedo benim bir tanem ilgi istiyor
e tabi ki. 20 gün olmuş sen daha başlayalı. haziran sonunda hesap kesimin olacak. temmuz 9'unda paranı ödeyeceğiz diye mail alacaksın. geçen ay almıştım dedin ama bu başlangıç olayını anlamadım?
eğer türkçe bir yazı hazırlarsan ingilizceye çevirebilirim. eğer bu ay tekrar başladıysan, gelecek ay ödeme alırsın. ama emin olmak için mail atayım diyorsan çeviririm sorun değil.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5