İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sedo dan bir domaini satın alacaktım ama...

N

nomak78

Misafir
You have been permanently banned from our site.

Reason: Too many fraudulent users from your region.

şu mesajla karşılaştım..

insan soramadan edemiyor.. bizim günahımız neydi?

yani bu hileci adamlar yüzünden artık sponsorlar bize yan çiziyor, paramızla rezil oluyoruz.. parasını verip bir domain bile satın alamıyoruz.. alışveriş bile yapamıyoruz..

fıstık gibi bir domain.. aldığım anda parasını bir ayda çıkarır.. yazık günah değil mi bunca yapılan şey.. nasıl önliyeceğiz bu adamları?

sorun tamamen ahlaki mi? neden insanımız hile hurda pislik konularına böylesine meyilli? sorun nerde?

dorm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sanırım domainin özelliklerine bakarken karşılaştın bana da aynısı çıkıyor ama sedodan banlanma gibi bir durumun olduğunu sanmıyorum

N

nomak78

Misafir
satın almayı durdurdu. domain özelliklerine zaten bakamıyorduk. adam geldi ve satışı blokladı.

N

nomak78

Misafir
şimdi yazdığım itiraz mailine bir cevap geldi. tercümesi yaklaşık şöyle:

bölgenizden her ay en az 100 kişi sahte kredi kartı numarasıyla alışveriş yapmaya çalışıyor. bizde bölgenize satışı durdurduk.

ya sabır ya settar allahım ya

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
nomak78' Alıntı:
tamam korusunda, aramızdaki sahtekarlarıda Allah temizlesin.

O da doğru da.Şimdi 100-200 kişi yaptıysa neden o bölgeyi kapatıyorlar ki. Proxyle olmayacak durumsa çok saçma olur.Ama olmayacaksa da çok haksızlık var...

N

nomak78

Misafir
haksızlık var hemde haklılar bir yerde.. her ay 100 kişi sahte bir kredi kartını aynı bölgeden kullanırsa adamlarda hizmet vermez.. ahlak hepten çöktü toplumda, kim kimi madiklerse hesabı yürüyor işler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5